Totul despre reorientarea profesionala in domeniul IT

21.06.2017 / IT&C / Cluj-Napoca

Daca nu mai sunteti multumiti de progresul, sau mai bine spus, regresul in ceea ce priveste activitatea dumneavoastra profesionala, nu trebuie sa va ingrijorati. Nu sunt deloc putine acele cazuri in care persoanele nemultumite de turnura carierei proprii decid sa se reorienteze din prisma profesionala. ...

Cum se descurca Romania in era marketingului digital

Factorul critic care decide cine va intra in topul furnizorilor de produse si servicii pe o anumita piata este in mare masura determinat acum de expertiza in marketingul digital.

NEWTON aduce inovatie si tehnologie in scolile speciale

Elevii de la scolile speciale pentru deficienti de auz vor invata fizica si chimie folosind tehnologia 3D, Augmented Reality si Virtual Reality. Continutul a fost dezvoltat de SIVECO Romania, in cadrul proiectului european NEWTON

Smart ID deschide un nou birou la Timisoara

Smart ID Dynamics a anunţat deschiderea unui nou birou la Timisoara, dedicat firmelor ce isi desfasoara activitatea in zona de vest a tarii, focusul nostru fiind companiile cu domeniu de activitate axat pe productie.

Romfire Protect Solution parteneriat cu SeoWeb Seco SRL

Pentru ca piața virtuala a cunoscut o dezvoltare impresionantă, în ziua de astăzi a devenit o necesitate sa-ti optimizezi site-ul în parametrii normali pentru a ajunge cât mai sus în motoarele de căutare. De aceea Romfire Protect Solution , reprezentat online de www.romfire.ro s-a decis sa încheie un parteneriat de succes

RED-ALERT – proiect finantat de Comisia Europeana, pentru ...

90% din activitatea terorista de pe internet se desfasoara prin intermediul site-urilor de socializare

O singura solutie software gestioneaza bugetele si rapoartele ...

Romcarbon a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru a-si gestiona in mod integrat fluxurile de bugetare si raportare specifice celor 7 centre distincte de productie. Compania a reusit astfel sa reduca timpul dedicat procesarii datelor, in favoarea analizelor si deciziilor de management.

Wand.education: Revolutia creata de SIVECO in domeniul lectiilor ...

Cand accesul la informatie este mijlocit de tehnologie de la varste tinere, sistemul educational nu poate decat sa tina pasul cu inovatia

Importanta detinerii unui Blog

Există o mulțime de discuții despre social media astăzi, dar e-mailul este încă cea mai fiabilă modalitate de a comunica on-line. Oamenii își verifică periodic e-mailurile și sunt obișnuiți să primească actualizări importante.

Serviciile de gazduire web, un important factor ...

Indiferent daca esti pe punctul de a lansa un site sau detii deja unul, ideea de a administra un site este una cat se poate de indrazneata si care presupune foarte mult curaj.

Cum sa preventi intreruperile costisitoare din cadrul retelei

G DATA Network Monitoring permite monitorizarea sistemelor informatice.

INOVAGRIA, aplicatia performanta a SIVECO pentru gestiunea eficienta ...

Agricultura romaneasca se dezvolta, dar este loc de mai bine. Potentialul extraordinar al Romaniei continua sa fie subexploatat.

De ce ai nevoie de cursuri profesionale de ...

V-ati intrebat vreodata cum ar fi viata dumneavoastra daca ati lucra intr-un domeniu care sa va permita sa beneficiati de numeroase avantaje la care ati visat inca din copilarie? Ei bine, cu siguranta ati auzit pana acum de numeroasele beneficii de care au parte persoanele care lucreaza in IT.

Senior Software anunta cresterea cu 20% a cifrei ...

Senior Software a inregistrat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in 2016, comparativ cu anul precedent. Tot in 2016 compania a obtinut un profit mai mare cu peste 44% fata de 2015 si a deschis un nou punct de lucru la Iasi. De asemenea, la inceputul lui 2017, Senior

LetItFlow - un proiect european de cercetare care ...

In cadrul conferintei organizate recent la Sectia de Neurologie din Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, SIVECO a prezentat intr-un mod atractiv si intuitiv elementele informatice specifice ale solutiei LetItFlow

WannaCry: Ransomware-ul care ataca utilizatorii privati si companiile ...

Expertii in domeniul securitatii datelor de la G DATA publica analize actualizate in mod constant si ofera recomandari celor afectati cu privire la ce trebuie sa faca.

Reparatii aer conditionat, pentru atunci cand canicula loveste

Una dintre cele mai acute probleme care ar putea sa apara in viata noastra in mijlocul verii este defectarea aparatului de aer conditionat. Un astfel de eveniment ar putea sa ne influenteze negativ starea de spirit, lasandu-ne prada unei veri mult prea calduroase pentru a putea sa fie suportate.

Gunter, un site care vaneaza preturile cele mai ...

In ideea de a indruma utilizatorul online catre produsele care sa ii satisfaca toate cerintele in materie de functionalitate si design, https://gunter.ro identifica produse IT, electronice si electrocasnice performante si actuale in ceea ce priveste tehnologia de fabricare.

Glassgsm – singurul service din Suceava care efectueaza ...

Utilizatorii de telefoane inteligente nu au decat o singura asteptare de la acestea si anume sa le ofere randamentul ideal, sa poate fi folosite cu usurinta si sa faciliteze diversele sarcini pe care le au de indeplinit cu ajutorul unor aplicatii specifice. De multe ori insa, acest dispozitive intampina tot felul

Z Spot Media a participat la Congresul Anual ...

Bucuresti, 8 mai 2017 In perioada 24-27 aprilie 2017 a avut loc la Bordeaux, Franta, cea de-a cincea editie a Congresului Anual al i2S, lider in productia de scanere de carte si solutii de digitizare documente legate. In cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai importante noutati, tehnologii si produse din domeniul