Cea mai buna oferta pentru creare site?

17.03.2017 / IT&C / Bucuresti

Lumea virtuala reprezinta o scena care poate sa-ti ofere o sumedenie de beneficii daca stii sa te faci auzit si vazut. Daca si tu iti doresti un loc pe aceasta scena, atunci probabil esti interesat de cel mai avantajos pret pentru creare site. Cauti calitate dar in acelasi timp vrei sa te bucuri de ...

Gazduire Web La Host Mgs

Lansare Europa Data Center SRL Data Centerul este situat in Centrul Italiei ( Roma), si este administrat de o echipa dinamica de Romani. Este primul Center de Hosting Romanesc care este in Roma,si deja sunt printre primele Centere de calitate de Hosting.

Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR ...

Castigand pentru a treia oara World Summit Awards, competitie desfaurata sub egida ONU, SIVECO reuseste un record unic in istoria competitiei si pune Romania in topul elitei mondiale in inovatie digitala

Simfony Mobile pătrunde pe piața din Italia printr-un ...

Principalul furnizor român de soluții integrate IoT și M2M, Simfony Mobile, își extinde prezența pe piața globală printr-un parteneriat strategic cu REweb S.r.l., important distribuitor italian de produse și servicii IT, integrator de hardware și software pentru soluții de business intelligence și gestionare a datelor.

Wand.education™ la GESS Dubai 2017

Dupa lansarea de anul trecut din cadrul targului educational GESS Dubai, o versiune actualizata a platformei Wand.education™ este prezentata la editia din 2017 a expozitiei din Emiratele Arabe Unite.

Vault 7: Armele cibernetice ale CIA

Expertii G DATA Security, Eddy Willems si Ralf Benzmuller, au analizat dezvaluirile Wikileaks.

Brand Gsm, huse de telefoane la preturi wow!

Pentru ca dispozitivele noastre electronice ne servesc cu atata fidelitate in fiecare zi si fac fata la atata presiune din partea noastra, ar trebui cel putin sa le recompensam cu huse de calitate. Asadar, cea mai buna varianta este sa alegi huse iPhone 7 si huse Samsung Galaxy S7

Noul sistem audio de la Kruger&Matz - sunet ...

Din portofoliul de produse Kruger&Matz fac parte acum noi sisteme audio, modelul KM 1908 fiind unul deosebit, cu un design ce te va impresiona cu siguranta. Astfel, tuburile de preamplificare aramii (cu duble triode ECC83 / 12AX7) se armonizeaza perfect cu boxele din lemn si unitatea centrala din aluminiu mat.

European IT and Software Excellence Awards 2017 si-a ...

SIVECO Romania este singura participanta la competitie care a primit 5 nominalizari

Navigator 100 – primul ceas sport din oferta ...

Ceasurile de tip smartwatch fac parte din oferta Kruger&Matz de cativa ani. Navigator 100 este un ceas sport cu centura telemetrica, fiind un dispozitiv dedicat in totalitate celor care vor sa-si monitorizeze activitatea fizica. Ceasul este compatibil cu aplicatiile populare pentru sportivi si cu aplicatia pentru computer Sport Traks.

Antivirusbun.ro – alegerea ideala pentru computerul personal

Antivirusul este un program care se instaleaza pe dispozitiv (laptop, calculator, tableta, telefon mobil), cu scopul de a-l proteja pe acesta de influenta negativa a factorilor externi nocivi (virusi). In termeni de specialitate, acestia sunt denumiti malware si descriu toate fisierele care afecteaza buna functionare a dispozitivului respectiv.

Cu o saptamana inainte de depunerea cererilor ...

Simulatorul va fi disponibil incepand de duminica, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA

Kruger&Matz prezinta trei noi modele de smartphone din ...

Kruger&Matz iti extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele difera prin parametrii tehnici, ca si prin pret. FLOW 4 si 4S se incadreaza sub nivelul de pret de 500 Ron. Pe de alta parte, modelul

Motive pentru care sa vrei huse rezistente

Atunci când ne gândim la husele de telefon, ne gândim ca şi cum acestea costă o avere. Probabil neînţelegând cât de importante sunt acestea pentru telefoanele noastre. Aşa că noi venim astăzi cu trei motive pentru a alege huse de telefon de la Ciocotec şi care sunt avantajele atunci când se

Shopmic sau magazin online la cheie

Seoweb Seco S.R.L.  este o societate comerciala cu capital integral privat ce se ocupa cu crearea de aplicatii online la cerere prin www.seoweb-seco.ro. Produsul Shopmic sau magazin online la cheie a fost creat in concordanta cu cererile clientilor nostrii in timp.

Cum stii ca ai un incarcator Apple original

Exista locatii de pe internet care sa ofere incarcatoare de laptop Apple originale? Noi credem ca da!

Un nou magazin online pentru sisteme de prezentare ...

C&C Office distribution S.R.L a pus bazele dezvoltarii unui nou magazin online specializat in comercializarea sistemelor de prezentare si a tablelor scolare de calitate. Unic importator al brandului Visual (Table Magnetice), va invitam sa descoperiti gama completa de produse disponibila pe noua noastra platforma online.

Alegerea serviciilor de promovare SEO - responsabilitatea clientului

Alegerea unei agentii care ofera servicii SEO reprezinta performanta unei afaceri online sau a unei pagini web. Cei mai multi clienti isi doresc sa capete pozitii fruntase in rezultatele motoarelor de cautare web, ceea ce inseamna o strategie bine implementata.

F5 lanseaza Herculon, la scurt timp dupa gama ...

F5 a anuntat recent lansarea unei noi game de solutii, Herculon, menite sa ofere un nivel superior de securitate aplicatilor si datelor utilizatorilor. Lansarea gamei Herculon vine la scurt timp dupa lansarea gamei iSeries, indicand pentru F5 un an 2017 plin de inovatii in portofoliul sau de solutii.

Gadget-ul, jucaria preferata zi de zi

De acum toata lumea, adica si bunica si copilul de 3-4 ani stie ce e un gadget. Sau daca nu stie ca il cheama gadget, stie cum sa il foloseasca si o face frecvent! Adevarul e ca avem jucaria asta de multi ani, chiar daca nu-i ziceam asa.

Companiile in crestere au probleme cu managementul afacerilor

Odata cu cresterea economica sustinuta din Romania din ultimii ani, tot mai multe afaceri se dezvolta considerabil. Aceasta crestere vine cu numeroase avantaje, cum ar fi: cresterea profiturilor, castigarea de noi piete de desfacere, cresterea valorii afacerii.