Promovare site si optimizare: Romfire Protect Solution

28.04.2017 / IT&C / Bucuresti

Romfire Protect Solution proprietar al site-ului www.romfire.ro , a incheiat de curand un contract de promovare si optimizare site cu firma SeoWeb Seco SRL prin intermediul seoweb-seco.ro. ...

Decora Design isi face lansarea online

Decora Design isi face lansarea online anunatand reconstructia site-ului www.decora-design.ro, responsiv, realizat de SeoWeb Seco prin intermediul www.seoweb-seco.ro

SendSMS lanseaza un modul de notificari prin SMS ...

Despre SendSMS SendSMS este activa pe piata de SMS Marketing din Romania din 2009 si ofera o platforma de comunicare completa, in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom si Digi. Clientii SendSMS au posibilitatea de a livra mesaje in peste 170 de tari din lume. Serviciile de SMS Marketing oferite acopera o

SIVECO Romania s-a alaturat misiunii ”Calculeaza amprenta de ...

Datorita colectarii selective a deseurilor, compania a redus amprenta de carbon cu 548 kg CO2

Allview extinde portofoliul de produse smart home ...

Noile produse din gama smart home contribuie la realizarea unor economii importante de energie și la creșterea confortului locuinței.

Ceas-smartwatch.ro – platforma online cu cele mai bune ...

Ceasul a devenit un accesoriu indispensabil, atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor. Chiar daca avansul tehnologiei a adus la suprafata noi metode, mult mai ingenioase de a masura timpul, se pare ca ceasurile nu se demodeaza niciodata. Acest lucru se datoreaza faptului ca reuseste sa combine doua caracteristici

Unde pot să repar telefonul în București?

Ai avut vreodată nevoie să repari un dispozitiv și nu ai știut ce să alegi? Iată unul dintre cele mai performante centre de reparații din București

O noua tulpina malware a fost descoperita la ...

Expertii G DATA publica statisticile malware pentru 2016 si primul trimestru al anului 2017.

Un proiect cu impact major in scolile romanesti ...

Evenimente-fenomen, Conferintele Nationale si Internationale de Invatamant Virtual, sunt sustinute de SIVECO din 2003

Un Service GSM ce ridică ștafeta

Ai telefonul defect? BITS Service are soluția! BITS Service GSM-IT este un centru de reparații nou pe piața romanească, care are deja un succes foarte mare. Valorile pe care BITS Service le promoveza si obiectivele pe care le urmăresc constituie un ansamblu frash si dinamic ce atrage din ce in ce mai

Prima aplicație de Servisare GSM din Romania va ...

BITS Service GSM-IT lansează prima aplicație de servisare din Romania, după ce aceasta va fi implementată. repararea dispozitivelor tale va fi floare la ureche.

Unde pot repara telefonul in Bucuresti

Unde putem schimba sau repara telefonul in Bucuresti

SendSMS.ro lanseaza un modul de notificari prin SMS ...

CENIT, precursor al Industriei 4.0, mizează pe o ...

CENIT România, producător și integrator de soluții software pentru optimizarea proceselor operaționale din industria prelucrătoare, își asumă rolul de partener inovativ în demersul companiilor de digitalizare a producției și trecerea la Industria 4.0. Adrian Alexe, Sales Manager este responsabil pentru conceperea şi implementarea strategiei de vânzări a companiei și coordonarea

I T.A.K.E Unconference 2017: Artificial Intelligence, IoT, Mobile, ...

A 5-a ediție a I T.A.K.E Unconference, singurul eveniment technology agnostic din Europa Centrală și de Est, are loc la București, 11-12 mai. Evenimentul reunește +30 de speakeri internaționali, 6 keynotes, cu sesiuni pe 6 track-uri paralele, cu multiple talks, sesiuni de live coding, workshopuri pe teme precum: DevOps, Architecture, Software

Cumperi bilet electronic si calatoresti mai comod

Proiectul ETS propune o solutie pentru a calatori mai usor cu mijloacele de transport public oriunde te-ai afla in Europa

SIVECO Romania impreuna cu Camera Agricola Mehedinti prezinta ...

INOVAGRIA este cea mai noua solutie IT de management al fermelor, realizata special pentru a raspunde nevoilor si problemelor fermierilor

Timișoara Startups Demo Day - evenimentul unde afacerile ...

Startup-urile de tehnologie din Timișoara care doresc să își prezinte ideile inovatoare, să beneficieze de mentorat cu profesioniști în tehnologie și să întâlnească investitori locali și regionali, pot aplica la Timișoara Startups Demo Day, până la 31 martie.

Gazduire Web La Host Mgs

Lansare Europa Data Center SRL Data Centerul este situat in Centrul Italiei ( Roma), si este administrat de o echipa dinamica de Romani. Este primul Center de Hosting Romanesc care este in Roma,si deja sunt printre primele Centere de calitate de Hosting.

Softistii romani cuceresc din nou medalia de AUR ...

Castigand pentru a treia oara World Summit Awards, competitie desfaurata sub egida ONU, SIVECO reuseste un record unic in istoria competitiei si pune Romania in topul elitei mondiale in inovatie digitala

Cea mai buna oferta pentru creare site?

Lumea virtuala reprezinta o scena care poate sa-ti ofere o sumedenie de beneficii daca stii sa te faci auzit si vazut. Daca si tu iti doresti un loc pe aceasta scena, atunci probabil esti interesat de cel mai avantajos pret pentru creare site. Cauti calitate dar in acelasi timp vrei sa