Antivirusbun.ro – alegerea ideala pentru computerul personal

22.02.2017 / IT&C / Bucuresti

Antivirusul este un program care se instaleaza pe dispozitiv (laptop, calculator, tableta, telefon mobil), cu scopul de a-l proteja pe acesta de influenta negativa a factorilor externi nocivi (virusi). In termeni de specialitate, acestia sunt denumiti malware si descriu toate fisierele care afecteaza buna functionare a dispozitivului respectiv. ...

Cu o saptamana inainte de depunerea cererilor ...

Simulatorul va fi disponibil incepand de duminica, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA

Kruger&Matz prezinta trei noi modele de smartphone din ...

Kruger&Matz iti extinde din nou oferta de dispozitive mobile. Din portofoliul brandului fac parte acum trei noi modele de smartphone din seria FLOW 4. Telefoanele difera prin parametrii tehnici, ca si prin pret. FLOW 4 si 4S se incadreaza sub nivelul de pret de 500 Ron. Pe de alta parte, modelul

Motive pentru care sa vrei huse rezistente

Atunci când ne gândim la husele de telefon, ne gândim ca şi cum acestea costă o avere. Probabil neînţelegând cât de importante sunt acestea pentru telefoanele noastre. Aşa că noi venim astăzi cu trei motive pentru a alege huse de telefon de la Ciocotec şi care sunt avantajele atunci când se

Shopmic sau magazin online la cheie

Seoweb Seco S.R.L.  este o societate comerciala cu capital integral privat ce se ocupa cu crearea de aplicatii online la cerere prin www.seoweb-seco.ro. Produsul Shopmic sau magazin online la cheie a fost creat in concordanta cu cererile clientilor nostrii in timp.

Cum stii ca ai un incarcator Apple original

Exista locatii de pe internet care sa ofere incarcatoare de laptop Apple originale? Noi credem ca da!

Un nou magazin online pentru sisteme de prezentare ...

C&C Office distribution S.R.L a pus bazele dezvoltarii unui nou magazin online specializat in comercializarea sistemelor de prezentare si a tablelor scolare de calitate. Unic importator al brandului Visual (Table Magnetice), va invitam sa descoperiti gama completa de produse disponibila pe noua noastra platforma online.

Alegerea serviciilor de promovare SEO - responsabilitatea clientului

Alegerea unei agentii care ofera servicii SEO reprezinta performanta unei afaceri online sau a unei pagini web. Cei mai multi clienti isi doresc sa capete pozitii fruntase in rezultatele motoarelor de cautare web, ceea ce inseamna o strategie bine implementata.

F5 lanseaza Herculon, la scurt timp dupa gama ...

F5 a anuntat recent lansarea unei noi game de solutii, Herculon, menite sa ofere un nivel superior de securitate aplicatilor si datelor utilizatorilor. Lansarea gamei Herculon vine la scurt timp dupa lansarea gamei iSeries, indicand pentru F5 un an 2017 plin de inovatii in portofoliul sau de solutii.

Gadget-ul, jucaria preferata zi de zi

De acum toata lumea, adica si bunica si copilul de 3-4 ani stie ce e un gadget. Sau daca nu stie ca il cheama gadget, stie cum sa il foloseasca si o face frecvent! Adevarul e ca avem jucaria asta de multi ani, chiar daca nu-i ziceam asa.

Companiile in crestere au probleme cu managementul afacerilor

Odata cu cresterea economica sustinuta din Romania din ultimii ani, tot mai multe afaceri se dezvolta considerabil. Aceasta crestere vine cu numeroase avantaje, cum ar fi: cresterea profiturilor, castigarea de noi piete de desfacere, cresterea valorii afacerii.

Becuri led si o retea wireless. Ce au ...

Ideea folosirii becurilor pe post de antenă wireless nu este nouă.

Ce tip de gazduire aleg pentru site-ul companiei ...

Crearea unui site si optimizarea lui din punct de vedere SEO a devenit o componenta foarte importanta.

Curs MANAGER DE SECURITATE

Consulting Center srl in colaborare cu RQM Cert organizeaza incepand cu 16.02.2017 la Deva , cursul de Manager de Securitate.

Tremend isi consolideaza echipa pentru a sustine cresterea ...

Echipa de ingineri software va dezvolta solutii complexe in domenii precum masini autonome, banking, telecom si va integra tehnologii inovatoare precum IoT, AI si Machine Learning

RenTech asigura serviciul de inchiriere videoproiector in Bucuresti

Orice sedinta ar trebui sa se desfasoare in conditii optime de prezentare, sa existe un videoproiector performant care sa redea o imagine de buna calitate, sonorizarea sa fie clara, totul sa fie pus la punc. Daca ai nevoie de astfel de echipamente si doresti sa apelezi la solutii complete audio-video atunci

ASUS ZenBook 3 Deluxe - in centrul atentiei ...

In urma cu doar trei ani, mai precis in luna mai a anului 2014, ASUS a adus pe piata ZenBook 3.

Un nou an, un nou inceput

Libris anunta lansarea noii platforme online a site-ului: www.libris.ro

Predator Nutrition îşi transformă businessul cu ajutorul OSF ...

OSF Commerce, brand al OSF Global Services, a anunţat astăzi că a contribuit la transformarea business-ului Predator Nutrition prin unificarea site-ului de e-commerce cu sistemul Customer Relationship Management, cu ajutorul produsului OSF UnifyCOMMERCE, o integrare unică a Salesforce Sales, Service si Community Clouds cu Salesforce Commerce Cloud.

Top 5 beneficii ale proiectului Fiber to the ...

Utilizarea cablurilor de fibră optică pentru a transmite informații și date de la rețeaua centrală a operatorului la consumatorii individuali, prin schimbarea infrastructurilor vechi de cupru, va oferi lățime de bandă mai mare clienților. Există aproximativ 15 milioane de abonați FTTH din Europa, 9,6 milioane în SUA și 2,6 milioane în

Tv-review.ro, un ghid al televizoarelor din Romania

A fost lansat un nou site cu si despre televizoare. Fie ca vrei sa afli lucruri generale despre televizoare, fie ca vrei sa intelegi mai bine specificatiile tehnice ale unui anumit model de televizor, TV-Review este locul unde toate informatiile sunt la dispozitia ta.