Un program de gestiune te poate ajuta sa vinzi mult mai repede

15 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

E suficient sa selectati produsul din interfata de vanzare si sa incasati banii. Programul va efectua restul operatiunilor si va elibera bonul fiscal din casa de marcat.

De cate ori nu v-ati saturat de inventarele nesfarsite pe care trebuie sa le efectuati pentru ca… ati uitat cate produse mai aveti pe stoc. Un program de gestiune va va informa mereu despre situatia stocurilor pentru un anumit produs sau pentru o grupa de produse.

Obtineti rapoarte despre situatia vanzarilor efectuate

Vreti sa stiti ce vanzari ati avut ieri sau saptamana trecuta? Nimic mai simplu, un program de facturare si gestiune va poate spune si acest lucru, prin generarea unui raport cu situatia vanzarilor pe perioada dorita. Obtineti rapoarte despre clienti si cumparaturile efectuate de acestia

Vreti sa stiti de cate ori a cumparat un anumit client din magazinul dvs sau ce suma cheltuie de obicei la cumparaturi? Un program de facturare si gestiune complet va poate oferi si acest lucru prin fisa clientului, unde aveti situatia exacta a cumparaturilor efectuate.
Puteti seta drepturile de acces la program in functie de utilizatori.

E posibil sa aveti mai multi angajati in magazin si sa doriti limitarea accesului acestora la anumite functii ale softului. Un program de facturare si gestiune complet va ofera si aceste optiuni, printr-un meniu de securitate de unde puteti selecta functiile pe care utilizatorii le pot accesa.

Puteti importa informatiile despre produse si clienti din fisiere Excel

Un program de facturare si gestiune complet va poate ajuta si cu importul informatiilor in baza de date. Sa spunem ca aveti un document Excel cu toate produsele pe care le vindeti in mod obisnuit. Nu ar fi minunat sa le importati in program si sa va incepeti activitatea imediat?
Puteti vinde folosind cititorul de coduri de bare

Un program de facturare si gestiune poate face chiar mai mult decat vanzarea prin selectarea produsului. Daca aveti un cititor de coduri de bare iar pentru produse ati introdus in program si codul de bare alocat fiecaruia va fi incredibil de usor sa vindeti. E suficient sa scanati produsul, sa specificati cantitatea iar programul va elibera bonul fiscal din casa de marcat.
Puteti emite facturi cu chitanta sau bon fiscal

Unii clienti se multumesc cu bonul fiscal, dar ce faceti atunci cand clientul va solicita o factura? Poate ca pare simplu sa o scrieti cu pixul, dar daca acelasi client revine in fiecare zi procedeul devine obositor. Un program de facturare si gestiune va poate ajuta si in eliberarea facturilor. E suficient sa introduceti datele clientului o singura data. Dupa aceea puteti elibera factura pentru client direct din program, insotita de factura sau de bonul fiscal.

Puteti genera NIR-uri pentru produsele receptionate de la furnizori

Atunci cand receptionati facturi sau avize de la furnizori trebuie sa introduceti produsele pe stoc, iar pentru a realiza acest lucru trebuie sa generati si o nota de intrare receptie. Nu ar fi minunat daca ati putea genera NIR-ul automat, doar specificand produsele primite de la furnizor? Un program de facturare si gestiune complet stie sa faca si asta.

Sa spunem ca v-am convins, aveti nevoie de un program de facturare si gestiune in magazinul dvs. Probabil va inchipuiti ca program care stie sa faca toate operatiunile enumerate mai sus este scump, nu. Nimic mai fals!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram