Televizor LED Smart Samsung 32J5200: pretul mic al calitatii

5 mai 2017
Autor:
Maria

Ca sa-ti alegi un nou model de televizor, trebuie sa ai grija ca acesta sa respecte cerintele pe care ti le doresti de la un astfel de aparat, fie ca e vorba de o rezolutie de tip Full HD sau 4K, de o diagonala mare, de posibilitatea de conectare la Internet sau doar sa aiba un pret cat mai accesibil. In magazinele de specialitate vei descoperi zeci de modele de televizoare, fiecare parca fiind creat pentru gusturi diferite. Asadar, apare intrebarea, care este cel mai bun televizor si daca acesta se potriveste preferintelor tale.

Chiar daca oamenii au tendinta sa asocieze calitatea cu preturile mari, adevarul este ca poti sa gasesti si modele de televizoare care, desi prezinta caracteristici moderne, au preturi foarte accesibile. Un astfel de exemplu este si acest televizor LED Smart Samsung 32J5200. Aparatul acesta are un design foarte placut, cu linii fine, care il fac sa fie usor de integrat in orice incapere, atragand privirile asupra sa. In plus, acest model nu are decat o greutate de 3.95 de kilograme, deci, este foarte usor de transportat.

Ce functii atrag publicul la acest televizor LED Smart Samsung 32J5200

In primul rand, cu modelul de televizor LED Smart Samsung 32J5200 vei descoperi o realitate noua in format Full HD. Poti sa te bucuri de un nou standard de divertisment in propria ta casa, multumita faptului ca rezolutia este dubla, comparativ cu cea pe care o au televizoarele HD standard. Acest model face ca orice imagine transmisa sa fie cu mult mai clara si sa prezinte mai multe detalii, care, in alte circumstante, ar fi scapat ochilor.

Culorile sunt mult mai vii si imaginile mai bune, datorita unui algoritm superior pentru imbunatatirea calitatii imaginilor, lucru posibil prin Wide Colour Enhancer. Acesta reda chiar si cele mai mici detalii si poate sa faca sa fie mai buna orice imagine prezentata pe ecran.

Mai mult, o alta functie care determina popularitatea modelului de televizor LED Smart Samsung 32J5200 este faptul ca poti sa urmaresti filme direct de pe un stick USB. Multumita functiei Connect Share Movie, poti sa conectezi unitatea de memorie USB ori o componenta HDD la televizor pentru a putea sa beneficiezi in mod automat de muzica, fotografii, inregistrari video ori productii cinematografice.

Poti sa te bucuri, astfel, de o gama foarte mare de continut, totul pe ecranul telefonului tau si relaxandu-te confortabil pe canapeaua din sufrageria ta.

Gratie faptului ca poti sa te conectezi prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), acest televizor LED Smart Samsung 32J5200 iti va transforma livingul intr-un adevarat centru de divertisment multimedia. Prin conectarea HDMI poti sa realizezi o transmisie de viteza mare a unui numar ridicat de date, totul la o calitate ridicata, ceea ce iti permite sa poti face conectarea mai multor aparate la televizor in mod direct.

Cauta acest televizor LED Smart Samsung 32J5200 in magazinele de specialitate si profita de reducerile de preturi, pentru a te bucura de o calitate cu adevarat superioara a tehnologiei TV.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram