Televizor LED Samsung 32J4000: placerea relaxarii

5 mai 2017
Autor:
Maria

Daca vrei sa iti cumperi un televizor de calitate, trebuie sa te orientezi dupa o serie de aspecte foarte importante, pe care nu trebuie sa le ignori, incepand cu pretul si brandul de care apartine aparatul si continuand cu numarul de functii de care dispune televizorul respectiv, calitatea panoului si a difuzoarelor, diagonala optima pentru a putea privi, rezolutia sa fie cat mai buna, dar si interpretarea corecta a diferitelor detalii si specificatii tehnice de care pot sa dispuna respectivele aparate.

E de inteles ca multe persoane nu vor sa cheltuieasca foarte multi bani pe astfel de produse, de aceea, isi inchipuie ca nici nu pot sa achizitioneze un produs de calitate. Aceasta preconceptie se dovedeste a fi falsa, insa, deoarece poti sa gasesti un televizor de tip HD cu display mare si care sa dispuna de anumite functii, chiar si la un pret redus, care sa coste doar in jur de 1.000 de lei. Un exemplu bun de televizor care intra in aceasta categorie este acest televizor LED Samsung 32J4000.

De ce sa alegi modelul de televizor LED Samsung 32J4000

Modelul respectiv are dimensiuni de 745 x 442 x 69 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 745 x 466 x 150 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este de 3.8 kilograme si aparatul este si compatibil VESA de tip 200 x 200.

Puterea consumata de modelul discutat este de 40 W. Acesta are o serie de accesorii cu care este disponibil, ca un cablu de alimenetare, un manual si o telecomanda.

Acest televizor LED Samsung 32J4000 dispune de culori pline de viata si de imagini de o calitate superioara. Folosind un algoritm avansat pentru imbunatatirea calitatii imaginilor, apare functia Wide Colour Enhancer, care are rolul de a imbunatati calitatea imaginilor si de a reda chiar si detaliile cele mai mici. Acest lucru iti permite sa observi culorile ca fiind mult mai pline de viata, datorita Wide Colour Enhancer.

Multumita functiei de Connect Share movie, poti sa conectezi unitatea de memorie USB ori componenta HDD la televizor pentru a beneficia instant de filme, muzica ori fotografii. Poti sa te bucuri, astfel, de o varietate foarte mare de continuturi, in mod instant pe ecranul acestui televizor LED Samsung 32J4000, in propria ta locuinta.

In plus, modelul de televizor LED Samsung 32J4000 iti va oferi o experienta multimedia completa, chiar direct in locuinta ta, multumita unei posibilitati pentru conectarea prin HDMI (adica, High Definition Multimedia Interface), transformand acest aparat si livingul tau intr-un adevarat centru de divertisment de tip multimedia. Conectarea unui HDMI iti ofera si transmisii la o viteza ridicata si la o calitate ridicata a diferitelor date, ceea ce iti ofera ocazia de a conecta dispozitive intr-un numar mai mare la televizor, in mod direct.

Daca vrei sa simti puterea tehnologiei moderne, alege modelul de televizor LED Samsung 32J4000 si vei reusi sa faci acest lucru fara nicio problema, bucurandu-te de calitatea superioara a produsului pe care l-ai ales.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram