Sugestii de Craciun Un univers plin lumina si de prieteni cu lampile Disney de la Philips

10 decembrie 2014

Living Colors Micro Disney este o colectie de lampi special concepute pentru copii, cu o varietate de lumini colorate ce inveselesc camera micutului, creand o atmosfera jucausa si relaxanta. Cele patru filme animate clasice care inveselesc lampile (Avioane, Masinute, Printese si Mica Sirena) insotesc copilul intr-o noapte plina de vise colorate si lasa imaginatia sa zburde. Prin atingerea si glisarea pe banda de culoare de pe produs, se poate selecta una din cele 64 de culori diferite pentru a picta cu lumini colorate camera sau locul de joaca. Prin efectul de lumina difuza, culorile se imbina natural, iar apasand pe butonul pornit/ oprit timp de 5 secunde, lampile ofera optiunea de a derula automat intreaga gama de culori.

Lampile Living Colors Micro Disney pot fi achizitionate din magazinele partenere - Altex si eMAG -, la preturi variind intre 149,99 RON 199,99 RON.

Lampile de veghe portabile din colectia Softpal aduc mai aproape de copii personajele Disney in forma reala, astfel incat cei mici sa poata dormi sau juca in siguranta alaturi de un prieten luminos, bland si protector. Concepute special pentru copii, lampile Softpal dispun de LED in interior, beneficiind de cateva avantaje ce permit acestora sa le utilizeze cu usurinta si in sigurnata: lumineaza un timp indelungat, sunt mereu reci la atingere si se aprind si se sting cu o simpla miscare a mainii.

Lampile Softpal pot fi achizitionate din magazinul partener eMAG, la 223,06 RON, pret recomandat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram