Sterilizatoare UV de la Eco Aqua – Elimina complet bacteriile fungii si virusii din apa

19 mai 2017
Autor:
Fortin

Eco Aqua va pune la dispozitie sterilizatoare UV ce realizeaza dezinfectarea surselor de apa fara substante chimice, in mod ecologic, fara sa dauneze mediul. Acestea inlatura mirosul si gustul de clor al apei, distrug microbii, algele, virusurile si alte microorganisme ce pot dauna sanatatii. Sterilizarea cu UV este folosita pentru a inlocui tratarea apei cu substante chimice precum clorul, sau pentru a completa actiunea clorului.

Unde se utilizeaza aceste sterilizatoare UV si cum facem alegerea corecta?

Domeniul de utilizare este raspandit, astfel ca sterilizatoarele UV sunt folosite cu succes in industria farmaceutica, industria alimentara, laboratoare, ape uzate din statiile de epurare, mediul rezidential, acvarii, apa de foraj si puturi, restaurante etc.
Efectul de dezinfectie are loc instantaneu, deoarece sterilizarea cu UV nu necesita timp de contact, asa cum se intampla in cazul tratarii apei cu hipoclorit de sodiu.
In functie de fiecare domeniu de utilizare, se va tine cont de anumiti parametrii pentru ca alegerea echipamentului sa fie cea corecta.
Avantaje sterilizatoare UV de la Eco Aqua – Investitii inteligente si eficienta sporita
Sterilizarea si dezinfectia apei se face in mod natural;

Nu se utilizeaza substante chimice care genereaza reziduuri daunatoare;
Pastreaza compozitia apei neschimbata;
Fara pericol de supradozare asa cum se intampla in cazul hipocloritului de sodiu;
Nu necesita timp de reactie; efect imediat;
Elimina virusi, bacterii si agenti patogeni precum Giardia sau Criptosporidium;
Sunt echipamente usor de intalat , folosit si intretinut;

Sunt o metoda ecologica.
Sterilizatoare UV – o metoda sigura, folosita la nivel mondial pentru pastrarea calitatii apei
Sterilizarea apei cu UV se afla printre cele mai sigure si eficiente metode de tratare si dezinfectie a apei in toate tarile din lume.
Datorita faptului ca bacteriile, virusii si restul microorganismelor periculoase sunt distruse 99,97%, noua generatie de sterilizatoare UV este extrem de performanta.

Desigur insa, trebuie tinut cont de faptul ca eficienta acestor echipamente este conditionata de compozitia apei, care trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
Continut de mangan < 0,05 mg/l; Continut de hidrogen sulfurat < 0,05 mg/l; Continut de fier < 0,3 mg/l; Suspensii solide < 10 mg/l; Duritate apa mai mica de 6 dH. Tratare fara substante chimice – Sterilizatoare UV Eco Aqua, un partener de incredere Deoarece scopul tratarii apei este inlaturarea tuturor elementelor ce pot dauna sanatatii omului, folosirea unei metode cu cat mai putine riscuri si efecte negative este esentiala. Eco Aqua va ofera echipamente pentru purificarea si tratarea apei asa cum sunt aceste sterilizatoare UV, de calitate superioara, despre care puteti afla mai multe informatii accesand eco-aqua.ro In cazul in care aveti nevoie de mai multe detalii legate de produse, tarife si comenzi, puteti discuta cu reprezentantii companiei fie prin corespondenta electronica la adresa de e-mail [email protected], fie telefonand la unul dintre numerele: Tel / Fax: 0040364417173 Mobil: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755 Adresa: Str.N.Titulescu, nr.45 - Dej. Judetul Cluj. Romania

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram