SmartWatch metalic Camera integrata

29 aprilie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Dacă pana nu de mult ceasul reprezenta un accesoriu care dispunea de funcții limitate, ca afisarea orei sau a datei, în prezent utilitatea acestuia a devenit mult mai vasta.

Începând de la lansarea primului SmartWatch, acestea erau vazute drept un accesoriu destinat maniacilor pasionati de tehnologie, în prezent, reprezentând indiferent de utilitatea lui practica unul ce va inlocui treptat ceasurile clasice, dispunand de mult mai multe funcții în comparație cu cel clasic si nelipsit uneori.

Neintelegand prea bine care-i treaba cu aceste gadget-uri am stat sa studiez piata si sa analizaz ce-mi ofera ea în materie de gadget-uri SmartWatch.
Pe parcursul cautarii am verificat si câteva preturi.
Am inteles cam ce îmi poate oferi un SmartWatch, spre surprinderea mea acesta având incorporate mecanisme ce dispun de atât de multe funcții, practic un computer portabil de dimensiuni foarte mici.
Trebuie sa luam în considerare ca un ceas inteligent cu cât este mai ieftin cu atât dotarile si functiile acestuia sunt mai reduse.
Însă credeți ca ieftin si bun nu exista?
În urma unei cautari mai în detaliu pe internet am găsit modele ieftine asemănătoare ca si dotari cu cele mai scumpe SmartWatch-uri care depășesc cu lejeritate suma de 1.500 lei
Ce îmi place la el si implicit ce mi-a atras din prima atenția este fatada acestuia, brățara fiind ergonomica (nu ocupa mult spatiu) este un plus pentru ca poate fi atât eleganta cât si sport în acelasi timp.

Dar uite cateva detalii pe care le-am citit pe site despre acesta:
-Apelare buetooth
-Apelare directa de pe ceas sau prin bluetooth de pe telefon
-Trimite si primeste mesaje
-Contacte/jurnal apeluri/mesaje/sincronizare activa cu muzica
-Camera incorporata
-Speaker difuzor integrat
-Microfon integrat

Recunosc ca modelul pe negru arata foarte bine însă acesta vine în mai multe culori.
Culori disponibile:negru cu rama argintie, negru cu rama aurie, negru cu rama neagra, rosu cu rama aurie, rosu cu rama argintie si albastru cu rama argintie .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram