Smartree participa la Bucharest Technology Week 2017

12 mai 2017

Smartree, unul din liderii din Romania pe piata externalizarii proceselor de HR continua implicarea in proiecte din domeniul tehnologiei. Astfel, va participa, in calitate de expozant la editia de anul acesta a Bucharest Technology Week, care se desfasoara in perioada 22-28 mai la Athenee Palace Hilton. Totodata, Smartree va sustine si un workshop pe tema: „From technology revolution to HR evolution”, eveniment care se adreseaza managerilor de resurse umane interesati sa tina pasul si sa anticipeze noile trenduri din industrie. Cele patru zile de conferinte vor include sectiunile de Innovation Summit, HR Masters Summit, Sales Leaders Summit, Java Summit si PHP Summit, Smartree fiind prezent cu stand si workshop la summitul de inovatie si cel de resurse umane.

Bucharest Technology Week este cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei care aduce impreuna lideri si pasionati de acest domeniu din mediul local si international. Evenimentul va include sectiunea de expozitie indoor, la care Smartee va fi prezent cu stand in zilele 23-24 mai, intre orele 09:00-18:00, dar si o expozitie outdoor in Piata George Enescu, in cadrul careia vor fi expuse cele mai noi gadget-uri sau inventii tehnologice, precum roboti sau drone. Toate acestea vor avea loc in paralel cu seria de conferinte.

In cadrul expo-conferintei Bucharest Technology Week 2017, Smartree va participa cu un stand de prezentare, ce va constitui primul punct de interactiune cu suita de aplicatii software de management a resurselor umane, MyStaff, structurata pe zonele administrativ, dezvoltare organizationala si zona de planificare strategica. Tema de discutie a acestui an se aliniaza trendurilor generale si exemplifica, prin intermediul MyStaff, noile concepte ale aplicatiilor HR care sa vina in sprijinul fundamentarii deciziilor, simplificarii proceselor si imbunatatirii experientei utilizatorului.

Astfel, prin dezvoltarea si implementarea de aplicatii moderne de management a resurselor umane, cum este MyStaff, sunt gestionate toate informatiile critice pentru departamentele de HR. Cu ajutorul aplicatiei modulare, MyStaff, orice companie poate avea o perspectiva noua asupra tuturor datelor, fluxurilor si proceselor din zona de HR: administrare personal, salarizare, elemente de pontaj si deconturi, analiza si raportare, documente scanate din dosarul salariatilor, trimitere de notificari automate de email, interfata pentru utilizatori de tip self service, modul de recrutare, beneficii si retentie angajati.

Pentru a afla directiile viitoare de dezvoltare, a previziona si anticipa trenduri in ceea ce priveste digitalizarea si impactul proceselor de resurse umane in tehnologie, dar si pentru a putea lua cele mai bune decizii strategice in privinta proceselor din organizatia voastra, va dam intalnire la cel mai important eveniment de tehnologie – Bucharest Technology Week.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram