Rowenta îți face bagajul de vacanța Tu stabilești destinația finala a distracției

25 iulie 2017

Biletele sunt deja rezervate, lista cu obiective turistice finalizată, iar kit-ul de vacanță Rowenta pregătit să îți ofere un look de invidiat oriunde ai merge. Discover your travel soul mates this summer!

Ești plină de viață? Cu peria rotativa Premium Care Brush Activ, la fel este și părul tău!

Obține de fiecare dată volum maxim și strălucire cu noua perie rotativă Rowenta Premium Care Brush Activ. Perii naturali îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, iar învelișul exclusiv de cașmir, cheratină și ulei de argan, îți protejează părul, păstrându-i hidratarea naturală.
Și da, ți-ai rezervat timpul doar distracției și relaxării! Premium Care Brush Activ usucă și stilizează simultan, iar rezultatele sunt așa cum ți le dorești: profesionale, exact ca la salon.

Eclipsează cu pielea ta fină!

Știm, soarele este unul din factorii ce stimulează apariția firelor de păr nedorite. But don’t worry! Pentru micile retușuri, în kit-ul de vacanță ai inclus Rowenta Aquaperfect Soft, epilatorul ce combină tehnologiile Wet&Dry și Soft Sensation - capul de epilare cu vibraţii amorțește pielea, în timp ce acțiunea apei calmează, transformând de fiecare dată îndepărtarea părului într-o experiență plăcută și nedureroasă.

Epilatorul dispune de tehnologia avansată Micro-Contact ce asigură un contact perfect cu pielea, iar funcția Vision iluminează zona epilată pentru precizie desăvârşită, astfel că nici cele mai scurte fire de păr nu îi rezistă.

Rowenta Air Force Precison, pentru bărbatul seducător de lângă tine

Îți place atât de mult când întoarce priviri, iar barba de trei zile îl transformă în bărbatul irezistibil și fără cusur! Da, este al tău și arată perfect! Si vrei ca asta să dureze! Secretul? Din bagajul lui de vacanță nu lipsește niciodată Rowenta Air Force Precision, aparatul de tuns barba super performant, ce asigură tăiere eficientă dintr-o singură mișcare!
Rowenta Air Force Precision dispune de sistemul Soft Contour pentru precizie ridicată chiar și în zonele delicate, protejând în același timp pielea de eventualele iritații.

În plus, aparatul de tuns barba încorporează tehnologia exclusivă de aspirare Rowenta ce colectează până la 90% din părul tuns. Mângâie-l, admiră-l, bucurați-vă de cea mai frumoasă vacanță în doi!

Pune la punct garderoba de vacanță cu fierul de călcat Rowenta First Class!

De câte ori nu ai călcat hainele, iar la destinație erau gata șifonate? De acum te poți concentra doar la selectarea garderobei, de restul se ocupă fierul de călcat pentru voiaj, Rowenta First Class. Cu voltaj dublu pentru utilizare internațională, mâner pliabil și husă pentru transport, fierul de călcat Rowenta este de nelipsit din bagajul unui adevărat globe-trotter. În plus, vârful de înaltă precizie permite accesul facil chiar și în zonele greu accesibile, iar talpa Microsteam cu 200 de micro-orificii asigură distribuția optimă a aburului și oferă netezire imediată chiar și cutelor încăpățânate. Deci? Rochia cu volane, fusta plisată sau tricoul cu dantelă?

Vara aceasta Rowenta este partenerul tău ideal de călătorie! Dă frâu liber imaginației și lasă-te purtată de valul distracției! Have fun!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram