Poduri rulante de calitate de la Axa Service

17 septembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Poduri rulante de calitate si de performante deosebite gasesti pentru achizitionare la binecunoscuta firma Axa Service. Daca, pentru dezvoltarea afacerii tale, ai nevoie urgenta de un pod rulant specialistii firmei Axa Service iti stau la dispozitie cu asemenea produse, dar si cu servicii calitative de consultanta de specialiate, astfel incat tu sa achizitionezi produsul ce se incadreaza perfect in nevoile tale tehnologice.

Ce sunt poduri rulante?

Podurile rulante sunt echipamente industriale cu ajutorul carora se pot deplasa greutati foarte mari, in conditii de maxima siguranta. Aceste poduri rulante te ajuta sa muti piese sau obiecte grele, pe care, in mod normal, nu ai putea sa le deplasezi cu forta bratelor. Ele te ajuta sa iti eficientizezi in mod simtitor productia, deoarece timpii necesari deplasarii pe o linie de montaj sau fabricatie a unor piese de greutati mari sunt mult mai mici.

Podurile rulante sunt prevazute si cu sisteme de protectie, astfel incat deplasarea si transportul obiectelor grele sa se desfasoare in cele mai bune conditii de siguranta pentru personalul din hala.

Tipuri de poduri rulante

In domeniul industrial si nu numai intalnim urmatoarele tipuri de poduri rulante:

  • pod rulant monogrinda;
  • pod rulant bigrinda.

Aceste poduri rulante sunt instalate la inaltime, deci nu ocupa spatiu la sol, care este atat de necesar intr-o hala sau depozit in care procesul de productie necesita spatiu extins.

Avantaje poduri rulante

Utilizarea podurilor rulante este absolut necesara acolo unde greutatea materialelor sau pieselor ce necesita transport sau ridicare este mare. Cu ajutorul acestora iti vei eficientiza productia in conditiile in care si securitatea in munca va creste in mod simtitor.

Podurile rulante sunt realizate sa indeplineasca o gama larga de sarcini, variantele constructive ale acestora fiind diverse. Astfel, ele pot ridica si transporta greutati in functie de modelul ales, au deschideri ce variaza in functie de nevoile tale. Constructiv, ele sunt inzestrate cu sisteme de securitate, astfel incat sa se poata preveni orice incident neplacut. Aceste poduri sunt comandate prin intermediul unei telecomenzi, care poate fi cu fir sau cu tehnologie radio.

Firma Axa Service comercializeaza cu succes podurile rulante realizate de binecunoscuta firma OMIS. Podurile rulante realizate de aceasta firma sunt recunoscute drept unele din cele mai performante din acest domeniu, deoarece standardul de fabricatie si securitate aplicat este unul deosebit de riguros. Podurile rulante sunt realizate din materiale de calitate superioara, au sisteme de siguranta avansate, iar costurile cu intretinerea lor sunt, practic, zero.

Apeland la podurile rulante comercializate de catre firma de renume Axa Service vei achizitiona un pod rulant ce este performant si, ceea ce este mai important, aceste echipamente sunt comercializate la un raport calitate pret deosebit de bun pentru tine.

Specialistii firmei Axa Service te vor ajuta si indruma in a achizitina podul rulant ce se incadreaza perfect nevoilor tale de productie. In acest fel, aceasta achizitie te va ajuta sa iti imbunatatesti productivitatea si sa sporesti gradul de securitate in munca. Nu mai sta pe ganduri si apeleaza si tu cu incredere la produsele comercializate de Axa Service!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram