Ventilatorcamera ro platforma cu recomandari si sfaturi de achizitie

21 februarie 2017
Autor:
WEBDESK

Sezonul cald vine la pachet cu temperaturi foarte ridicate, pe care oamenii le gestioneaza cu greu. De aceea, se folosesc de produse de calitate, care sa micsoreze impactul pe care il produce caldura excesiva asupra corpului lor.

Pentru ca aparatele de aer conditionat sunt nocive si costisitoare, oamenii isi indreapta atentia catre produse mult mai sigure si mai ieftine. Pentru a diminua efectele produse de caldura in exces, aleg un ventilator de camera potrivit, care sa vina in sprijinul lor in sezonul cald.

Cu atatea variante pe piata online, alegerea produsului ideal devine o sarcina destul de dificila, criteriile fiind din cele mai diversificate.

Criterii de selectie

Tip – exista mai multe tipuri de ventilatoare pentru care consumatorii pot opta. Pentru camera, cele mai bune sunt insa cele cu picior. Fie ca opteaza pentru cele cu picior inalt sau pentru cele cu picior scurt, oamenii pot beneficia de racoare pe tot parcursul zilei, chiar la ei in camera.

Functii – bineinteles ca acesta reprezinta unul dintre criteriile de baza in alegerea celui mai bun produs. Unele dispozitive vin insotite de comenzi de reglare a vitezei, dispersie multi-directionala samd. In functie de dimensiunea spatiului pe care consumatorul isi doreste sa il raceasca, va identifica produsul potrivit. Pentru a raci spatiul rapid si intr-un mod eficient, sunt recomandate aparatele care disperseaza aerul, dirijandu-l in mai multe directii. In felul acesta, produsul reuseste sa stabileasca o temperatura optima, care se va pastra pentru o lunga perioada de timp.

Unele produse vin insotite si de functii precum pulverizarea vaporilor de apa. Aceasta functie a devenit din ce in ce mai cautata pentru ca accentueaza efectul produs de suflarea aerului.

Puterea – se stabileste tot in functie de dimensiunea spatiului de racit. In spatiile inchise, specialistii recomanda ca puterea sa nu depaseasca 130 mc. Bineinteles, pentru ventilatoarele de exterior, puterea poate sa depaseasca 140mc/min flux de aer pentru ca nu influenteaza cu nimic buna desfasurare a lucrurilor. Automat, in spatiile deschise, puterea trebuie sa fie mai mare pentru a putea face fata.

Costul – este un criteriu destul de important pentru cei mai multi consumatori. Acestia investesc in produse de calitate, insa sunt foarte atenti la pretul produsului pentru ca, de cele mai multe ori, acesta dicteaza procesul de achizitie. Cele mai accesibile variante sunt ventilatoarele cu picior, care, pe langa costuri reduse, se remarca si prin calitate deosebita.

Cele mai bune ventilatoare pentru camera pot fi regasite in catalogul online cu sfaturi si recomandari http://www.ventilatorcamera.ro/, care ofera o clasificare a celor mai bune produse, in functie de criteriile mentionate anterior.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram