Perierotativa com ofera o sectiune speciala cu reducerile zilei

12 aprilie 2017
Autor:
WEBDESK

Intre modelele de perii rotative, cel mai popular si mai eficient este modelul de perie cu aer cald, care poate fi folosita atat pe parul uscat, cat si pe parul usor umed. In felul acesta, ofera si uscare completa, dar si un aspect si o textura de invidiat.

Criterii de achizitie

Tip – exista trei variante de perii cu aer cald, dintre care, fiecare consumatoare o poate alege pe cea care i se potriveste. Diferenta dintre acestea este redata prin materialul folosit pentru captusirea dispozitivului.

Perie cu aer cald din ceramica – este foarte populara si foarte usor de utilizat. Este ceva mai costisitoare fata de alte variante, insa, datorita performantelor, se afla in topul preferintelor cumparatorilor din intreaga lume. Se incalzeste foarte repede si emite ioni cu sarcina negativa, lucru ce impiedica electrizarea parului si permite o alunecare mult mai usoara.

Perie cromata – are cilindrul realizat din crom si este una dintre primele variante care au aparut pe piata. In momentul de fata, reprezinta una dintre cele mai ieftine variante, insa nu este tocmai recomandata de specialisti pentru ca exista riscul sa arda parul.

Perie cu aer cald din turmalina – cel mai nou model de perie rotativa; reprezinta o metoda imbunatatita. Poate ajunge la cele mai mari preturi, insa si calitatea este pe masura.

Dimensiune – exista mai multe tipuri de forme si marimi pentru care utilizatoarele pot opta. Specialistii recomanda insa ca marimea cilindrului sa fie aleasa tinand cont de faptul ca aceasta este direct proportionala cu volumul pe care il adauga parului. Consumatoarele care isi doresc sa beneficieze de ambele variante, vor opta pentru un dispozitiv dotat cu accesorii diverse, astfel incat sa se bucure de mai multe tipuri de coafuri, cu aceeasi perie rotativa cu aer cald.

Setari – la caldura, parul reactioneaza mult mai bine si se aseaza mult mai usor. De aceea, este important ca produsul sa vina la pachet cu o serie de functii suplimentare, setari de caldura, care sa permita stabilirea tipului de coafura pe care si-l doreste fiecare. De asemenea, daca utilizatoarea are firul de par gros, atunci acesta nu va putea fi prelucrat decat la temperaturi ridicate, in timp ce firele subtiri trebuie coafate cu o temperatura ceva mai scazuta pentru ca, in caz contrar, exista riscul ca acestea sa se rupa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram