Cominox producator de top de mobilier si rafturi inox

11 octombrie 2016
Autor:
AUTHORITY

Fiind de mai bine de 10 ani la dispozitia clientilor in scopul realizarii de confectii metalice conform celor mai inalte standarde ale calitatii, Cominox s-a remarcat pe piata romaneasca prin activitatea sa de producator de mobila si accesorii din aliaje inoxidabile, fabricate cu aparatura moderna si tehnologii performante.

Dintre piesele de mobilier de inox furnizate de companie mentionam gama de mese profesionale, dulapuri, vestiare, rafturi din aliaje inoxidabile fabricate cu profesionalism de tehnicienii echipei. Avand deja un nivel considerabil de experienta in productia de confectii si articole de inox, Cominox isi continua activitatea de producator mobilier inox de calitate.

Producator mobilier inox si rafturi metalice de calitate

Domeniile de utilizare a etajerelor si rafturilor de inox produse de Cominox includ arii variate din industria alimentara, domeniul sanitar sau HoReCa, alaturi de zona de Home Design si amenajari interioare sau exterioare. Pe langa gama de mese de lucru profesionale sau tip dulap, chiuvete-spalatoare profesionale, suporti pentru cuptoare sau vestiare si alte articole de mobilier din metal, compania este un producator consacrat pentru  rafturi inox de calitate, usor de intretinut si cu un grad inalt de durabilitate. Disponibile la comanda sub forma de etajere cu 4, 5 sau mai multe rafturi, avand latimea si lungimea stabilite de clienti, rafturile fabricate de Cominox vor demonstra, dupa o utilizare indelungata, statutul de producator mobilier de top al companiei.

Rafturi inox pentru diverse domenii

Avand structura demontabila sau sudata, fiind confectionate din tabla plina sau perforata, aceste structuri metalice sunt destinate utilizarii in fabrici de procesare a laptelui, fabrici de chipsuri, biscuiti, sucuri sau paine. Rafturile de depozitare din inox sunt preferate in majoritatea unitatilor de productie datorita faptului ca sunt usor de intretinut si asigura un mediu igienic pentru stocarea a diverse tipuri de materii prime sau produse.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram