O protectie sporita si echipamente ferite de pericole

19 iulie 2017
Autor:
Touch Media

Echipamentele scumpe trebuie protejate mai ales in zonele cu pene frecvente de curent dar nu numai. Pierderile de date, reparatiile echipamentelor dupa socuri de curent si stresul constant legat de oprirea productiei si necesitatea inlocuirii unor aparate scumpe fac achizitionarea de UPS industrial o necesita
te absoluta. Asigurarea echipamentelor trebuie sa fie o prioritate in orice domeniu de activitate. Cu ele lucram zi de zi, pe baza loc se face profitul si din aceste motive trebuie mereu actualizate, protejate, mentinute intr-o stare perfecta de functionare si eficienta. Accidentele se intampla doar atunci cand nu exista protectie suficienta!

Un data center fara UPS nu poate exista si functiona pentru ca este expus unei serii intregi de pericole. Chiar daca penele de curent sunt din ce in ce mai rare tot nu ne putem baza 100% pe eficienta retelelor. Inainte de a pierde date ar fi bine sa le protejam! Dupa ce s-a produs paguba nu mai putem face aproape nimic! De aceea achizitionarea unui UPS data center este recomandat si utilizat de majoritatea companiillor, chiar daca au probleme la instalatia de curent electric sau se afla in zone cu risc crescut de fluctuatii de tensiune.

A devenit din ce in ce mai utilizat si UPS-ul pentru casa si asta pentru ca protejeaza toate electrocasnicele si electricele. Centrala, frigiderul, televizorul, Calculatorul sunt in sigurnata datorita folosirii UPS-ului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram