Noutati de noiembrie: IGOL Lubrifiants participa la renumitul targ INDAGRA

27 octombrie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Participarea la expozitii si targuri diferite a devenit instrumentul de promovare preferat al companiilor din Romania. Daca esti bun si ai produse de calitate si servicii de top, ofera posibilitatea oamenilor de a te cunoaste si de a se transforma in clienti. Altfel zis, noi, echipa Edy Impex 2003, te asteptam cu numeroase surprize in perioada 02 - 06 Noiembrie 2016 la ROMEXPO, la INDAGRA, renumitul Targ International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei.

Cand are loc targul INDAGRA?

Targul INDAGRA, cel mai important si totodata cel mai mare eveniment agricol din Romania, se va desfasura in luna noiembrie, in perioada 02 – 06 noiembrie 2016. Unde? La ROMEXPO, atat in salile din interior, cat si pe platformele exterioare.

Astfel, cea de-a XXI-a editie INDAGRA – Targul International de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei – va avea loc la ROMEXPO, sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si in parteneriat cu Camerele de Industrie si Comert si Industrie din Romania.

Cateva cuvinte despre INDAGRA? Trebuie sa stii ca este vorba despre cea mai complexa manifestare din Romania, de acest gen, si are ca scop promovarea agriculturii, potentialului zootehnic autohton, dar si produsele traditionale bio si soiurile de vinuri romanesti recunoscute la nivel international.

INDAGRA este un targ recunoscut international inca din 2007 cand a fost agreata de catre Asociatia Globala a Industriei de Targuri – UFI, acesta fiind cel mai inalt si mai ravnit for al industriei expozitionale mondiale. De asemenea, trebuie amintit si faptul ca tot din 2007 ROMEXPO a devenit membru EURASCO - Asociatia Organizatorilor de Targuri Agricole, prin intermediul INDAGRA.

Care este programul de vizitare? In 02-05 Noiembrie 2016 vei putea veni la targ de la 10:00 pana la orele 18:00, iar duminica, 06 Noiembrie 2016, programul de desfasurare a targului INDAGRA are loc intre orele 10:00 si 16:00.

IGOL Lubrifiants va fi si el prezent la targul INDAGRA in acest an

Firma Edy Impex 2003 cunoscuta si sub denumirea de IGOL are placerea de a va invita pe voi, clientii IGOL, la INDAGRA 2016 care, dupa cum ati aflat, se va tine la ROMEXPO intre 2 si 6 noiembrie. Unde ne gasiti? La standul nr. 6 situat pe platforma exterioara, nr 8.

Pentru cei care nu stiu cine suntem, haide sa facem o mica prezentare. Compania Edy Impex 2003 este importator oficial in Romania a grupului francez IGOL Lubrifiants furnizand astfel tuturor clientilor sai lubrifianti de calitate, cat si produse conexe semnate IGOL. De ce sa alegi si tu IGOL? Deoarece este vorba despre liderul mondial absolut in ceea ce priveste lubrifiantii premium, iar toate produsele pe care le scoate pe piata sunt inainte de toate verificate si testate riguros si apoi omologate.

Deci, intre IGOL si calitate poti pune semnul egalitatii si numai prin intermediul Edy Impex 2003 esti sigur ca te vei bucura de aceasta calitate, produse 100% originale, la preturi bune!

Cu ce oferte de nerefuzat te imbiem pe toata durata targului INDAGRA? Edy Impex 2003 iti pune la dispozitie preturi reduse la urmatoarele categorii de produse: lubrifianti, vaseline, aditivi si tratamente carburanti, AdBlue, antigel, echipamentele de gresare si echipamente de lubrifiere, echipamente de transfer carburanti si echipamente de transfer AdBlue.

Te asteptam!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram