Noile reduceri de pret la barierele de acces auto de la Atu Tech

12 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Pentru gama de bariere de acces auto, Atu Tech are reduceri de pret la bariera de acces auto 5 metri, pentru trafic intens, si bariera de acces 3-5 metri, cu lampa LED incorporata. Ambele produse sunt de calitate superioara si permit restrictionarea accesului intr-o parcare privata.

Barierele pentru acces auto de la Atu Tech: calitate italiana garantata

Pentru clientii Atu Tech, ofertele la barierele de acces auto calitative reprezinta o dovada a implicarii si atentia pe care magazinul o acorda nevoilor fiecarui client, in parte. Bariera de acces auto 5 metri pentru trafic intens este realizata dupa standardele inalte impuse de specialistii italieni din domeniu. Pretul de exceptie la care vine acest produs nu exclude, in niciun fel, calitatea, estetica si functionalitatea crescuta ale produsului.

Atu Tech propune o noua treapta a calitatii, prin multitudinea de avantaje ale produselor, siguranta oferita de barierele de acces auto si estetica. Ce este cel mai important este faptul ca produsele Atu Tech sunt realizate cu o deosebita atentie la detalii, fiind extrem de accesibile.

• Bariera de a acces auto pentru trafic intens la 24V are un kit complet, incluzand corpul bateriei, un set de fotocelule, un brat cu lungimea de 5 metri, 2 telecomenzi si lampa de semnalizare aflata in corpul barierei.
• Un alt avantaj al barierelor de acces auto de la Atu Tech aflate la reducere in aceasta perioada este acela ca absolut toate functiile detinute de bariera pot fi programate cu usurinta asa cum doriti. Panoul de comanda este protejat in carcasa superioara, fiind, in acelasi timp, accesibil. Carcasa este invelita intr-un material PVC menit sa reziste la lovituri puternice. De aceea, sistemul va trece cu brio testul timpului.
• Noile dispozitive de comanda instalate la barierele de acces auto vor fi recunoscute imediat, acest lucru fiind posibil datorita sistemului “plug and play”. Astfel, actualizarea de poate actualiza oricand, foarte usor.

Barierele de acces auto de la Atu Tech se instaleaza foarte usor si rapid

Pentru a instala o bariera pentru acces auto de la A2t.ro nu ai nevoie de experienta. Configurarea instalatiei se face in cativa pasi simpli, instructiunile fiind simple si clare, astfel incat sa se reduca semnificativ timpul de instalare. Atu Tech lucreaza in permanenta la calitatea produselor sale, pentru ca ele sa atinga cele mai inalte niveluri in ceea ce priveste tehnicile de automatizare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram