Noile lampi cu led de la LED Zone pentru iluminatul stradal sunt acum disponibile pe site ul www led zone ro

19 ianuarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

LED-Zone a lansat noi modele de lampi cu led pentru iluminatul strazilor oraselor intr-un mod eficient si economic in acelasi timp. Iluminatul stradal a devenit prioritar pentru multe strazi in ultimii ani, aceasta fiind una din activitatile principale ale primariilor sectoriale pentru ca cetatenii sa aiba parte de siguranta si lumina pe timp de seara atat pe drumurile de acces cat si in parcuri, faleze si alte locuri populate.

Iluminatul stradal s-a dezvoltat si datorita sectorului imobiliar dar si a infrastructurii in general cu scopul de a asigura oamenilor un mediu civilizat si sigur. LED-Zone incearca sa se adapteze acestor rigori si ofera produse si sisteme de iluminat stradal performante. Becurile reprezinta unul din produsele clasice de iluminat folosit atat pentru iluminatul gospodaresc cat si pentru cel industrial si stradal.

Diversitate de produse de iluminat stradal performant si economic

Cei de la LED-Zone dispun de o gama variata de becuri pentru iluminatul stradal cu led ce pot reprezenta solutia optima pentru iluminarea strazilor dintre blocurile obisnuite dar si pentru zonele din jurul marilor centre comerciale.

Pentru cei care doresc sa foloseasca sisteme de iluminare stradale nu foarte voluminoase cei de la LED-Zone propun lampile slim cu un numar de W cuprins intre 30 si 120 W, puterea de iluminare variind in functie de cat de luminoasa se doreste sa fie zona respectiva.

Lampile de iluminat stradal cu led Power Led reprezinta modelele clasice de iluminare a strazilor, numarul de W variind de la 30 la 120 W astfel adresandu-se unor nevoi multiple de iluminare. Asa cum se cunoaste faptul ca produsele de iluminat cu led sunt economice, si lampile Power Led sunt confectionate dintr-un material de aliaj din aluminiu avand clasa energetica A ceea ce face consumul de energie electrica sa fie unul scazut. Comparativ cu traditionalele sisteme de iluminat stradal, aceste lampi cu led de la LED-Zone ofera o economie majora si pe termen lung. Greutatea acestor lampi de iluminat stradal este una mica astfel incat permite o manevrare usoara dar si o demontare usor de realizat in caz de nevoie.

Un alt model de lampa de iluminat de la LED-Zone care poate reprezenta o solutie optima de iluminare stradale este cea denumita COB oferind o iluminare de culoare alb rece potrivita pentru strazile intunecate sau lipsite de lumina.

In afara de aceste produse de iluminat stradal cu led, la LED-Zone gasiti si produse cu led pentru iluminat industrial dar si proiectoare, spoturi, tuburi, benzi cu led si nu numai. Ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul LED-Zone si sa va alegeti produsele in functie de nevoile dvs.
Pentru detalii suplimentare puteti suna la unul din numerele de telefon 0726.715.365 sau 0728.964.967. Sunand la aceste numere de telefon un consultant de vanzari va va ajuta sa luati cea mai buna decizie in ceea ce priveste produsul de iluminat cu led potrivit nevoilor dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram