Motocultorbun ro criterii de achizitie a unui motocultor de calitate

2 martie 2017
Autor:
WEBDESK

Motocultorul este un produs destinat atat celor care au o gradina de mici dimensiuni, cat si celor care au nevoie de utilaje agricole profesionale, care sa pregateasca o suprafata mai mare de pamant.

De ce este necesar un motocultor?

Pentru ca pregateste solul pentru cultivare. De cele mai multe ori, acesta poate fi intarit si poate contine pietre sau elemente dure, care nu pot fi scoase manual. De asemenea, in cazul in care clientul are nevoie sa pregateasca un sol de zeci de mii de metri patrati, nu poate intreprinde aceasta actiune manual, astfel ca va avea nevoie de un echipament profesional, care sa ii usureze acest proces.

De ce un motocultor bun?

Pentru ca are functionalitati speciale: puterea este foarte mare, iar vitezele se pot schimba, in functie de nevoile clientului. In cazul aparaturii profesionale, frezele sunt extensibile si au latimi care pot ajunge pana la 150 cm. Acestea sunt montate pe suport si fixate, astfel incat sa fie foarte eficiente. Adancimea poate oscila, in functie de nevoile specifice. Unele freze pot ajunge chiar pana la 30 de cm.

Cu ajutorul acestui echipament perfomant, efortul depus este mult mai mic, iar actiunile se desfasoara mult mai repede. Un motocultor profesional este special creat pentru pamantul dur si distantele mari, astfel ca se diferentiaza de cele obisnuite, ce nu au capacitatea de a gestiona pamantul tare.

Criterii de selectie

Persoanele care doresc sa achizitioneze un astfel de produs, trebuie sa reuseasca sa identifice principalele caracteristici, printre care se numara si ecartamentul rotilor. De asemenea, tehnicile de montare a frezelor sunt de asemenea esentiale pentru ca acestea trebuie plasate in spatele motocultorului.

Structura culturilor este si ea foarte importanta pentru ca trebuie sa fie compatibila cu tipul de echipament folosit. In cazul in care este utilizat pentru culturi prasitoare, zona de protectie a randului din fata este esentiala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram