Magazinul online Inicinstal va pune la dispozitie numeroase modele la bateriile pentru bucatarie

24 martie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Inicinstal ofera clientilor o gama variata de obiecte sanitate pentru bucatarie. Avand o activitate de 24 de ani in domeniul instalatiilor sanitare, firma Inicinstal isi propune sa ofere clientilor servicii profesionale in ceea ce priveste proiectarea si montarea instalatiilor termice, de ventilatie, electrice si sanitare. De asemenea, Inicinstal se ocupa si cu comercializarea instalatiilor sanitare, electrice, de incalzire, ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu. Astfel, Inicinstal ofera potentialilor clienti solutii optime care sunt adaptate nevoilor si cerintelor consumatorilor, personal calificat si cu experienta in domeniu precum si conditii de plata accesibile.

Pentru a asigura cele mai bune servicii clientilor, Inicinstal si-a ales ca parteneri peste 30 de producatori de top din Europa, recunoscuti pentru calitatea serviciilor si pentru profesionalismul lucratorilor. De asemenea, magazinul online Inicinstal asigura si asistenta tehnica in momentul achizitionarii produselor sanitare, indiferent daca faceti acest lucru prin mediul online, fie ca va deplasati personal la punctul de desfacere al magazinului. Printre cei mai cunoscuti parteneri ai magazinului online Inicinstal putem aminti FAT, TEKA, VALVEX si multi alti.

Ce baterii pentru bucatarie puteti achizitiona de pe Inicinstal?

Inicinstal va pune la dispozitie o gama variata de modele la bateriile pentru bucatarie in ideea de a va oferi posibilitatea sa alegeti obiectul sanitar care se potriveste cel mai bine cerintelor bucatariei dumneavoastre. Astfel, aveti posibilitatea de a alege o baterie de bucatarie de la Inicinstal in functie de modelul, culoare, materialul si chiar in functie de pret, intrucat specialistii magazinului isi doresc sa achizitionati cel mai bun produs sanitar de bucatarie. Printre cele mai cautate si rezistente baterii de bucatarie sunt considerate a fi urmatoarele

· Baterie de bucatarie pentru perete Bugnatese Oxford. Culoarea produsului este crom si are o greutate de 2.7 kg

· Baterie pentru bucatarie Bugnatese Toby, sistemul de functionare este monocomada si este din seria bateriilor TOBY

· Baterie de bucatarie Kobuk prezinta cap extractibil prin intermediul caruia puteti spala vase mari de bucatarie. Ca sistem de functionare – monocomanda

La majoritatea obiectelor sanitare comercializate de Inicinstal beneficiati de o garantie a produselor valabila 24 de luni. De asemenea, in conditiile in care necesitati de informatii tehnice cu privire la o baterie de bucatarie puteti contaca un specialist Inicinstal fie la adresa de e-mail [email protected], fie la numarul de telefon 0743.156.330.

Cum va puteti achizitiona o baterie de bucatarie de la Inicinstal?

Magazinul online Inicinstal a creat o platforma interactiva si usor de accesat, prin intermediul careia va puteti cauta si comanda online bateria de bucatarie de care aveti nevoie in casa dumneavoastra. Astfel, prin completarea unui formular cu datele dumneavoastra de contact comanda intra in baza de date a magazinului Inicinstal si imediat incepe procesul de livrare la adresa indicata de dumneavoastra. De asemenea, aveti posibilitatea de a comanda fie prin telefon la 0248 .730. 930 sau 0743. 156. 330 , fie prin e-mail.

In ceea ce priveste modalitatea de plata, Inicinstal va ofera posibilitatea de a va achita comanda fie prin ramburs sau prin ordin de plata, fie la sediul magazinului Inicinstal sau online cu card bancar.

Prin urmare, daca sunteti in cautarea unei baterii de bucatarie, nu ezitati sa intrati pe site-ul magazinului online Inicinstal si sa va alegeti modelul de baterie de bucatarie de care aveti nevoie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram