Magazinul BenefitLED diversitate de becuri led

29 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Becuri cu LED -filament nou

Becurile cu Led Filament sunt potrivite fie ca doriti sa le folositi la biroul dvs fie pentru acasa. Puterea energetica acestor becuri cu led este de 115 lumei/watt si durata lor de functionare este de pana la 50.000 de ore. Sunt foarte eficiente deoarece au un consum mic de energie electrica si lumina emisa este una suficienta pentru activitatile pe care le desfasurati fie acasa fie la birou.

Becuri cu LED Soclu E27
Aceste becuri au o durata de viata foarte lunga ca toate becurile cu led asigurand un efect de lumina delicata. Becurile cu led E27 sunt potrivite pentru lustre, veioze sau lampadare. Reprezinta o solutie optima pentru a inlocui becurile incandescente. Formele acestor becuri cu soclu E27 ce se gasesc la BenefitLED sunt diverse pentru ca dvs sa va puteti alege in functie de ceea ce aveti nevoie si in functie de ceea ce va place.

Becuri cu LED E14 Lumanare
Cu totii cunoasteti clasicele becuri de tip lumanare dar cele cu led sunt mult mai eficiente comparativ cu cele traditionale. Aceste becuri led se gasesc in diverse forme si tipuri incepand de la becuri ce emit lumina alba calda, rece sau naturala si terminand cu o diversitate de intensitati de lumina in functie de ceea ce aveti dvs nevoie.

La magazinul BenefitLED, pe langa becurile cu led mai gasiti si alte sisteme de iluminat cu led cum ar fi proiectoare, benzi cu led, spoturi sau panouri cu led dorindu-se sa vi se ofere o gama diversificata pentru nevoile dvs si sa alegeti sistemul de iluminat cu led potriviti nevoilor dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram