Lapp Group lider de piata la nivel global in solutii integrate pentru cabluri si tehnologie de conectare

12 ianuarie 2017

Lapp Group a fost desemnata castigatoarea categoriei “Solutii integrate pentru cabluri si tehnologie de conectare” in clasamentul facut de Universitatea St. Gallen. Competentele tehnologice, prezenta internationala si orientarea catre client sunt criteriile pe care Lapp Group le-a indeplinit, castigand astfel categoria “Lider de piata la nivel mondial”.

„Lapp a fost recunoscut de Universitatea St. Gallen ca lider de piata mondial deoarece mai mult de 50% din vanzarile noastre la nivel de grup sunt generate in afara pietei din Germania — care este unul dintre criteriile pentru acest premiu. Acest lucru demonstreaza dezvoltarea globala cu succes a Grupului Lapp. Lapp Kabel Romania aduce o contributie semnificativa la aceasta pozitie de lider detinuta de catre Grupul Lapp”, a declarat Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing, Lapp Kabel Romania.

Despre Lapp Group

Cu sediul central in Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. In prezent, compania numara 3300 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori. Piata principala a Grupului o reprezinta masinariile industriale si sectorul energetic, dar produsele Lapp pot fi gasite intr-o gama larga de aplicatii, precum petrol si gaze, industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, energie solara.

Despre Lapp Kabel Romania

Lapp Kabel Romania activeaza pe piata din 2013 oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, Sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.

De asemenea, Lapp Kabel Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram