Importanta produselor de unica folosinta si la ce riscuri se supun firmele care nu le respecta

11 aprilie 2017

Curatenia si igiena sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aiba in vedere orice intreprindere. Clientii si personalul care lucreaza in firma trebuie sa aiba parte de conditii optime de lucru. Dispo Trading, un important furnizor de produse de unica folosinta si echipamente de lucru, din Romania, sustine importanta igienei la locul de munca.

Fie ca discutam despre uniforme medicale, echipamente de protectie sau produse de unica folosinta precum botosi polietilena, combinezoane unica folosinta, halate de unica folosinta sau lavete profesionale, Dispo Trading ofera o gama larga de produse.

Fiind obligate prin lege, indiferent de industria in care activeaza, firmele trebuie sa isi desfasoare activitatea de lucru in parametrii de igiena si siguranta. Astfel, fiecare mediu de lucru trebuie sa fie dotat cu produse de unica folosinta, echipamente de lucru, detergenti de curatare si dezinfectare, materiale de curatare, consumabile, precum si spatii sanitare si de depozitare. In cazul in care o firma nu respecta aceste prevederi, risca sanctiuni cuprinse intre 600 si 4000 lei (potrivit legii nr. 316/2004 care modifica si completeaza Legea 98/1994, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica). Prin urmare, firmele sunt obligate sa respecte cu maximum de strictete toate procedurile si dotarile sanitare.

Dispo Trading vine pe piata cu un nou site, care aduce imbunatatiri la nivel de vizualizare a produselor si de plasare a comenzilor. Totodata, cu ocazia deschiderii noului site, firma intampina clientii cu o reducere de 5%, la toate comenzile plasate in aceasta perioada, ceea ce inseamna o economie financiara destul de mare.

Despre Dispo Trading

Dispo Trading sustine curatenia si ofera tuturor firmelor solutii complete impotriva bacteriilor si infectiilor. Firma ofera o gama variata de produse de unica folosinta, produse care sunt destinate, in mod special, persoanelor juridice. In fiecare produs distribuit de ei, clientii regasesc calitate si durabilitate. Produsele sunt atat importate, cat si fabricate de Dispo Trading.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram