Helinick ro Sisteme de interfonie ultamoderne pentru activitati desfasurate in conditii de maxima siguranta

18 august 2017
Autor:
Fortin

Pentru a beneficia de conditii de achizitie avantajoase, pentru sisteme de interfonie performante specialistii uneia dintre cele mai importante firme romanesti, iti recomanda sa investesti chiar acum in siguranta ta si a celor din jurul tau.

Helinick - Servicii bazate pe seriozitate si performante maxime

Compania Helinick este o companie romaneasca care activeaza in domeniul sigurantei si securitatii electronice pentru numeroase proiecte din acest domeniu.
Detinand o experienta ce excede doua decenii de activitate, compania romaneasca Helinick asigura servicii ireprosabile care sunt distribuite la preturi extrem de accesibile pentru orice tip de buget alocat proiectelor dedicate securitatii si sigurantei electronice.

Servicii si solutii menite sa satisfaca orice exigenta

Compania romaneasca Helinick pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii si solutii inteligente care se pliaza pe necesitatile si exigentele acestora:

- De la sisteme de comunicatii la sisteme de interfonie, sisteme de conferinta si congres sau sisteme medicale de tip Nurse Call ;
- Sisteme dedicate securitatii electronice, precum: sisteme care faciliteaza detectarea intrarilor prin efractie, sisteme de intrare, diferite sisteme care controleaza accesul fizic intr-o cladire, o gama variata de solutii electronice care previn furtul de produse din magazine (EAS) etc ;
- Sisteme de siguranta electronice care faciliteaza stingerea incendiilor, sisteme care asigura detectarea si semnalizarea incendiilor, diferite sisteme de sonorizare, adresare publica sau evacuare etc ;
- Diferite sisteme integratoare, printre care se numara sistemele BMS cunoscute si ca sisteme de management pentru cladiri si sisteme de management pentru parcari.

Sisteme de interfonie – Sisteme performante recomandate de Helinick

In catalogul companiei romanesti Helinick se afla diferite sisteme de interfonie performante, care asigura o securitate deplina in ceea ce priveste accesul persoanelor in orice cladire.
Aceste sisteme de securitate reprezinta o cale de comunicare extrem de facila intre interiorul si exteriorul unei cladiri, care permite accesul unor persoane straine doar prin intermediul unui cod, a unei cartele sau unui telefon dat celui din interior.
Printre sistemele de interfonie distribuite de compania Helinick se afla si sistemele cele mai moderne, precum cele conectate in reteaua TCP sau IP, care permit crearea unei conexiuni a apelurilor cu imagini video.

Avantajele sistemului de interfonie distribuit de Helinick

Avantajele unui sistem de acest tip sunt numeroase:
Sunt economice ;
Sunt practice, eficiente si dispun de un design modern ;
Scad considerabil riscurile comportamentelor intruzive ;
Procedurile de instalare sunt foarte facile si simplu de realizat ;
Sunt o resursa considerabila pentru comunicarea dintre interiorul unei cladiri si exterior ;
Sunt fabricate din materiale care rezistenta impotriva factorilor exterior daunator (intemperii, ploi abundente, schimbari bruste de temperatura etc).

Helinick - Date de contact

Pentru nelamuriri sau detalii suplimentare, va invitam sa accesati website-ul www.helinick.ro
Sau sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei la numarul de telefon:
0745 394 665
Sau prin adresa de e-mail:
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram