Gama de servicii in materie de transport de marca Holleman

15 august 2017
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Holleman, un nume cu greutate pe piata de transport de mare tonaj, isi pune la dispozitie gama de servicii, acum mai extinse ca oricand.

In cadrul site-ului oficial al companiei - holleman.ro – sunt detaliate toate aceste tipologii. De la transport fluvial si pana la partea de instalare a turbinelor eoliene Holleman este un nume definitoriu pentru numeroase domenii de activitate.

Holleman si optiunile sale de transport

Avand in vedere ca punctul de plecare este cel legat de transportul de mare gabarit, Holleman pune la dispozitie optiunile sale de manipulare a marfurilor. Poate fi vorba chiar si de instalatii de eoliene, care evident vor cere conditii deosebite, avand in vedere uneori si locul de instalare.

Pe domeniul agriculturii, Holleman activeaza ca si transportator de cereale, precum si de plante oleaginoase. Nu numai tinand cont de cantitatile impresionante, ci si de conditiile aparte de transport, Holleman se asigura sa indeplineasca misiunea pentru care vor fi contractate serviciile. Mai mult decat atat, pentru aria industriala, se poate opta pentru mutarea si manipularea unor dispozitive foarte mari si grele, de montaj a unor echipamente care nu pot solicita nicidecum forta umana, fiind imposibila strategia in lipsa unor masini pe masura a ceea ce se transporta. Inchirierea de macarale spre exemplu, se adauga in aceeasi lista de servicii oferita de Holleman.

Activitatile la care se preteaza Holleman tin de capacitatile operatorului care a devenit in timp un nume de referinta pentru domeniile amintite mai sus. Fiind de talie internationala, realizand si transport intern de asemenea, Holleman si-a conturat gama de servicii prin munca depusa in timp, experienta capatata si nu in cele din urma prin dotarile sale, ce fac posibile misiunile transportului marfurilor de mare tonaj.

Holleman si garantia serviciilor

Industria transporturilor agabaritice s-a dezvoltat si in Romania pe masura ce industriile colaterale si relationate s-au dezvoltat la randul lor. A aparut practic ca un raspuns la evolutia moderna, acolo unde cantitatile de transportat au devenit tot mai mari, cand colaboratorii din tara au si sursa externa si isi doresc materie prima transportata fara probleme si limite. Odata cu astfel de situatii se dezvolta si infrastructura, ca nevoie de a garanta transportul.

Una peste alta, se intelege clar care este scopul unui transport de mare tonaj. Importanta realizarii lui nici nu se pune in discutie, avand o greutate si la propriu si la figurat. Acolo unde si gabaritul este mare, investitia in bunuri este pe masura; nu este permis ca un transport de ordin atat de mare sa intampine probleme sau pagube. In acest sens, se doreste si incredere in posibilitatea de a transporta. Aici intervine Holleman, care ofera atat operatorii cat si utilajele necesare pentru un transport de mare tonaj, fara probleme.

Pretentiile cresc pe masura ce durata de transport este mai mare, fie vorba de unul intern sau international. Indiferent de situatie, Holleman se bazeaza pe o asigurare care sa ofere un plus de incredere, atat pentru proprii angajati cat si pentru clienti. Acest lucru se raporteaza la orice tip de transport, fara exceptii, asa cum de altfel este si rezultatul misiunii celor de la Holleman: garantat, calitativ, profesional si in deplina siguranta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram