Gadgetworld: Top 5 gadgeturi pentru schiori

5 ianuarie 2015

1. Manusi de ski incalzite cu acumulator

Gata cu mainile inghetate la ski! Iti poti lua pe partie aceste manusi incalzite cu acumulator, care sunt rezistente si impermeabile. Tot ce trebuie sa faci este sa iti incarci acumulatorii. Astfel te poti bucura de ski chiar si la temperaturi scazute.

2. Ochelari de ski cu camera video

Distractia pe partie nu se opreste niciodata, de ce sa nu pastrezi aceste momente amuzante. Ia cu tine acesti ochelari de ski cu camera video care vor inregistra slalomurile pe care le faci. Nu te mai stresa cu telefoane sau camere de filmat, pe care sa le tii in mana si sa risti sa cazi.

3. Banderola cu casti Bluetooth 98 db

Daca nu iti place casca, poti purta aceasta banderola pe partie la care poti asculta muzica sau raspunde la telefon. Se conecteaza prin Bluetooth la telefon si este foarte usor de folosit. Are butoane speciale in partea dreapta pe care le poti apasa pentru a raspunde la telefon sau marii/micsora volumul.

4. Baterie externa solara shockproof si waterproof

Ca sa nu ramai fara baterie la telefon pe munte, poti lua cu tine aceasta baterie externa. Este foarte utila la ski deoarece, pe langa faptul ca iti poti incarca telefonul, este rezistenta la apa si la socuri. O poti agata de geaca sau de rucsac si astfel, ai la indemana o sursa de energie oricand.

5. Monopod selfie stick

Mergi cu gasca la ski? Ti-ar placea sa poti surprinde peisajele in poze? Cu acest selfie stick iti poti face poze profi alaturi de toti prietenii si poti include in cadru peisaje montane deosebite.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram