Filtru nisip Eco Aqua – Ideal pentru purificarea apelor de suprafata si subterane

Cluj-Napoca, 18.05.2017

Eco Aqua este firma specializata in echipamente destinate tratarii apei, de unde puteti achizitiona filtru nisip de calitate superioara, deosebit de eficient. Filtrarea prin straturi de nisip este o modalitate prin care sunt eliminate substantele in suspensie responsabile de turbiditatea apei.

Eco Aqua - Filtru nisip – cum functioneaza acest dispozitiv?

Procesul care sta la baza filtrarii apei este foarte simplu. Mai exact, lichidul trece prin mai multe straturi de nisip cuartos, ale carui granulatii pot fi diferite.
Apa trece prin mediul filtrant de sus in jos, astfel ca substantele periculoase si impuritatile sunt retinute treptat, odata cu traversarea celor trei straturi.

De fapt, la o analiza mai atenta, sistemul este conceput dupa procesul natural de filtrare al apei, care traverseaza mai multe straturi de sol pana sa ajunga in panza freatica.
Filtru nisip - Conditii esentiale pentru o eficienta ridicata - Eco Aqua
Orice filtru nisip este construit astfel incat sa actioneze eficient asupra apei, insa exista cateva aspecte care pot creste performanta acestora.

De exemplu, o viteza mai mica a debitului de apa ce trece prin straturile de nisip contribuie la o filtrare mai buna. Nu exista o valoare exacta a vitezei de filtrare, insa este de preferat ca aceasta sa nu depaseasca 20 m3/m2/h.
De asemenea, cu cat este utilizat mai mult, cu atat filtrul va retine mai multe particule, acestea fiind retinute si de stratul de suspensii solide ce s-a format de-a lungul utilizarii.

Din ce este alcatuit un filtru nisip?

Modelele de filtru nisip pe care le regasim in cadrul magazinului online Eco Aqua au la baza trei componente de baza:
Recipient pentru masa filtranta –acesta este realizat din polietilena alimentara si beneficiaza de protectie mecanica si rezistenta la presiune datorita stratului de fibra de sticla cu care este acoperit;
Suport de fixare a recipientului – acesta este realizat fie din cauciuc, fie din fibra de sticla;
Valvula electromecanica – aceasta componenta are rolul de a realiza procesul de regenerare-spalare si este controlata electric cu ajutorul unui programator digital.

Echipamente profesionale Eco Aqua – filtru nisip pentru o apa curata si pura
Cu ajutorul unor filtre de nisip profesionale se pot tratata apele de suprafata, cat si cele de put, inlaturand noroiul, namolul si alte impuritati, factori ce provoaca turbiditatea apei.
Eco Aqua este o firma specializata in echipamente si produse ecologice destinate purificarii apei potabile si tratarii apei din piscine si bazine, de unde puteti achizitiona filtru nisip la preturi avantajoase. Produsele si informatiile aferente sunt disponibile pe www.eco-aqua.ro.
Mai multe informatii despre echipamentele Eco Aqua puteti afla la numerele de telefon:
004 0764 183 771
004 0752 137 832
004 0740 075 755

Tel. 0764183771 Email. office@eco-aqua.ro

Fortin

Bucuresti, Bucuresti
0726538389
fortin.agency

Companie inscrisa in LIVE PR in 11.05.2016.

Vezi toate comunicatele companiei Fortin