Feon ro – catalog online cu sfaturi si recomandari in domeniu

23 februarie 2017
Autor:
WEBDESK

Feonul este un instrument indispensabil pentru femeia moderna. Prezinta aceasta caracteristica datorita faptului ca femeile care au parul lung isi doresc sa grabeasca procesul de uscare a podoabei capilare.

Atunci cand vor sa iasa mai repede in oras, femeile nu pot merge cu parul ud. Astfel, se folosesc intotdeauna de un feon, care sa eficientizeze acest proces.

Pentru a determina care este cel mai bun feon, femeile trebuie sa aiba in vedere o serie de aspecte esentiale, de ordin general, dar si de ordin particular:

Invelis – specialistii recomanda ceramica sau turmalina, pentru acele femei care doresc sa isi protejeze parul in timpul uscarii. Aceste materiale au proprietati de conductie termica, care usuca parul din interior spre exterior. In cazul turmalinei, aceasta ajuta parul sa capete un aspect foarte bogat si stralucitor. Ele reusesc, de asemenea, sa impiedica electrizarea parului pentru ca sunt alcatuite dintr-o serie de ioni negativi, ce au rolul de a-i neutraliza pe cei pozitivi.

Putere – aceasta trebuie sa fie cat mai mare, insa utilizatoarea trebuie sa o dozeze in mod corespunzator, in functie de nevoile si dorintele din momentul respectiv. Specialistii nu recomanda viteza mare si putere de exceptie pentru ca exista riscul ca parul sa se arda.

Viteze – cele mai multe dispozitive sunt insotite de mai multe trepte de viteza. Consumatoarele trebuie sa opteze pentru un dispozitiv, care le furnizeaza cel putin doua trepte. Uneori, este nevoie de o viteza mai mare, insa alteori, o viteza scazuta este ideala, astfel ca utilizatoarea trebuie sa aiba libertatea de a decide singura de ce intensitate are nevoie.

Functii – este indicata utilizarea dispozitivelor cu functie ionica, ce impiedica formarea aspectului electrizat dupa uscare si a celor cu functie de aer rece, care impiedica supraincalzirea.

Design – acesta este destul de important pentru femeia moderna. El are insa si o functie practica pentru ca vechile feoane prindeau parul in sita. Modelele noi sunt prevazute cu sita detasabila, care protejeaza parul, dar in acelasi timp si filtrul de aer, pe care utilizatoarea il poate curata de fiecare data cand doreste.

Accesorii – desi nu sunt esentiale, consumatoarele sunt mult mai incantate de dispozitive care vin la pachet cu accesorii diverse, care indeplinesc functii multiple.

Consumatoarele care isi doresc sa ia cele mai bune decizii de achizitie, pot accesa www.feon.ro, platforma online, care ofera informatii actuale si relevante despre cele mai noi promotii si oferte. Website-ul este specializat in furnizarea de sfaturi si recomandari, care au rolul de a eficientiza procesul de achizitie a celui mai bun feon.

Timpul petrecut pentru alegerea feonului perfect este redus, gratie muncii echipei de specialisti, care analizeaza toate ofertele prezente pe piata si le prezinta publicului pe cele mai bune. Alaturi de aceasta categorie, in site, utilizatorii pot gasi si detalii tehnice, functionalitati sau accesorii diverse.

O categorie speciala este destinata reducerilor, astfel ca utilizatorul poate accesa exclusiv acea pagina, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram