Eco Aqua ro Statii clorinare Echipamente performante pentru dezinfectarea apei

22 mai 2017
Autor:
Fortin

Din aceste motive, clorinarea apei – metoda de dezinfectare a acesteia –, prin intermediul acestor statii clorinare, este folosita pe scara larga atat de marile centrale care se ocupa cu alimentarea cu apa a oraselor, cat si de persoanele care locuiesc la casa.

Efectele utilizarii clorului penru dezinfectarea apei

Clorul este o substanta extrem de folositoare in acest procedeu de ucidere a bacteriilor. Astfel, se poate constata modul in care clorul ucide foarte multe microorganisme patogene, precum si multi virusi, astfel eliminandu-se riscurile create de acestea pentru organismul uman.
Din alta perspectiva, utilizarea clorului in acest procedu este mult mai ieftina fata de alte moduri de dezinfectare a apei cum ar fi folosirea razelor UV sau a ozonului.

In acelasi timp, clorul persista in apa mult timp dupa ce s-a realizat tratarea initiala a apelor, astfel incat acest procedeu este unul de lunga durata.
Statii de clorinare apa – Solutii extrem de simple
Numeroase modele de statii de clorinare apa sunt echipamente profesionale prin care se realizeaza dezinfectarea apei. Acest lucru se intampla datorita faptului ca insasi modul lor de construire, precum si sistemul lor de actiune, este foarte simplu.

Statia de clorinare a apei este formata din:
Pompa dozatoare – Ce are functia de a elimina in apa clorul, intr-o maniera controlata si in anumite cantitati specifice in functie de caracteristicile apei;
Rezervor stocare substante chimice – In acest rezervor se depoziteaza clorul, iar in momentul in care este necesara o noua clorinare a apei acesta va fi eliminat in anumite doze specifice;
Contor de apa cu generator de impulsuri – Acest contor este cel prin intermediul caruia programul de eliminarea e unei cantitati prestabilite de clor este setat.

Efecte subsidiare ale clorinarii apei – Utilitatea sistemelor disponibile pe Eco-Aqua

Eco Aqua este una dintre principalele companii din domeniul sistemelor de purificare a apei. Compania ofera si asigura solutii foarte eficiente pentru orice serviciu sau implementare a produselor destinate potabilitatii si tratarii, in mod corespunzator, a apei.
In privinta statiilor de clorinare a apei, acestea detin functii subsidiare celei de distrugere a bacteriilor precum ar fi: eliminarea mirosurilor neplacute, precum si a celor de sulf, oxideaza fierul si manganul pentru o filtrare mai rapida si mai usoara.

De ce sunt atat de bune sistemele de clorinare de la Eco Aqua ?

Eco Aqua dispune de toate caracteristicile unei companii ce se respecta pentru a realiza cele mai eficiente servicii destinate comercializarii unor sisteme de calitate pentru purificarea si tratarea apei.

Acest lucru permite ca orice instalatie furnizata de Eco Aqua sa fie rezistenta in timp si sa isi produca efectele la maxim. In plus, aceste statii clorinare apa de la EcoAqua provin de la producatori cu renume international din SUA, Franta, Italia, Germania, producatori care furnizeaza produse sigure, eficiente si nu in ultimul rand calitative.
Beneficiati de serviciile si produsele magazinului online: www.eco-aqua.ro
Sau la unul dintre numerele de telefon:
004 – 0764 183 771
004 – 0752 137 832
004 – 0740 075 755

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram