E Camere ro Camere supraveghere exterior – Eficienta si performanta audio si video

11 mai 2017
Autor:
Fortin

Instalarea acestor camere supraveghere exterior reprezinta solutia ideala pentru realizarea unui sistem electronic anti-efractie.
Sistemele de monitorizare formate din camere de supraveghere pentru spatii exterioare sunt sisteme complexe care mentin cel mai ridicat nivel al securitatii. Astfel, in conformitate cu reglementarile de utilizare a acestor echipamente profesionale, identificarea persoanelor implicate – prin intermediul imaginilor furnizate de catre aceste camere – este mult mai facila si reprezinta probe pentru sustinerea lor in instanta de judecata.

Retea electronica de supraveghere – Mai putine griji, mai multa siguranta

Prin instalarea camerelor de supraveghere pentru exterior se reduc in mod considerabil resursele investite in sistemul de monitorizare si protectie. Si acest lucru este posibil datorita faptului ca camerele de supraveghere exterior inregistreaza imaginile in mod constant si in acelasi timp.
Din alt punct de vedere, camerele de suraveghere exterior stocheaza imaginile obtinute in memoria lor, acestea putand fi accesate in orice moment. Prin comparative, paznicii se pot gresi in privinta identitatii persoanelor.

Beneficiile utilizarii camerelor de supraveghere exterior

Camerele de supraveghere video mentin o activitate permanenta de monitorizare, iar prin dotarea camerelor cu diferite tehnologii noi se pot obtine imagini clare si de la distante mari sau chiar pe timp de noapte.
Astfel de camere reduc considerabil riscurile de furt sau alte infractiuni care vizeaza proprietatile. In plus, pentru cazurile in care astfel de incidente se produc, imaginile inregistrate de camerele de supraveghere pot fi utilizate drept probe reale in instanta.
E-camere.ro – Proprietati unice pentru fiecare sistem in parte
E-Camere.ro este un magazin online care se ocupa cu comercializarea sistemelor de monitorizare. Aceste echipamente electronice si sisteme profesionale corespund celor mai performante standarde si asigura monitorizarea eficienta prin prisma dotarilor integrate in structura si functionalitatea lor:
CAMERA HD DE EXTERIOR GUARD VIEW GB43F1W - Este o camera de supraveghere exterior care detine o rezolutie maxima de 720 pixeli. Acest model de camera poate oferi imagini calitative sip e timp de noapte chiar si la o distanta considerabila, raza de actiune a acesteia fiind de 30 m ;

CAMERA HD DE EXTERIOR TVT TD-7411ASL-3.6 - Detine o rezolutie maxima de 1 megapixel, acest lucru fiind posibil datorita senzorului de imagine ¼ “ CMOS pe care il detine ;

CAMERA HD DE EXTERIOR HIKVISION DS-2CE16C0T-IRP - Detine un senzor de imagine de 1/3 ‘’ si poate fi instalata la exterior si in zonele unde temperaturile sunt foarte ridicate sau scazute, aceasta functionand in stare perfecta intr-un interval de -40° - + 60° C.
E-Camere – Solutii inteligente de supraveghere – Date de contact
E-Camere.ro asigura o gama variata de modele de camere supraveghere exterior care prezinta o multime de avantaje rezultate din caracteristicile performante pe care aceste camere le detin.
Pentru a cumpara astfel de echipamente si sisteme electronice, accesati magazinul online:
www.e-camere.ro
Sau telefonati la departamentul de vanzari la numarul: 0767 390 475

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram