Drujbarul ro recomanda ingrijirea si inlocuirea pieselor pentru o mentinere mai buna a drujbelor Stihl

30 ianuarie 2017
Autor:
WEBDESK

In activitatile forestiere si nu numai, ustensila cea mai la indemana este drujba, datorita functiei sale de a taia rapid structurile dure precum lemnul sau, in anumite regiuni, gheata.

Munca persoanelor din industria lemnului, a celor care practica tamplarie sau care manipuleaza astfel de materiale este cu mult simplificata de acest instrument, performantele fiind mult mai crescute decat prin metodele traditionale.

Printre cele mai intalnite modele de drujbe sunt cele marca Stihl, renumite pentru rezistenta si pentru durabilitatea lor. Insa, ca in cazul oricarui instrument electric, in timp, utilizarile frecvente duc la uzarea anumitor piese sau la aparitia unor defectiuni. Frecvent, printre primele componente care cedeaza sunt lanturile.

De cele mai multe ori, cauzele defectiunilor afecteaza zimtii, ca spre exemplu atunci cand nu se dispune presiune egala asupra tuturor varfurilor ascutite ale acestora. De asemenea, apasarea cu prea multa forta pe cutitul lantului poate genera tocirea suprafetei, iar asta scade din performanta drujbei.

Totodata, manipularea corecta si in siguranta a unei drujbe inseamna nu doar o tehnica de operare profesionista sau experienta de a taia cu ea, ci si mentinerea ei la standarde optime de calitate si de functionabilitate prin inlocuirea pieselor defecte cu unele noi. Pentru a oferi o solutie rapida profesionistilor, Drujbarul propune o gama vasta de piese drujba Stihl, preintampinand cu produse de calitate orice problema specifica unei astfel de aparaturi: de la mai multe tipuri de amortizoare din cauciuc sau tip arc, pana la ambielaj sau aerisitor si nu numai.

Acesta este un magazin online specializat pe nisa pieselor pentru cele mai comune modele de drujbe, avand o exprienta indelungata in vanzarea de componente necesare utilizarii unui astfel de echipament. Desi se axeaza pe o varietate de produse comune oricarei marci, piesele pentru modelele de drujbe Stihl sunt cele mai cautate.

Acest brand a patruns pe piata din Romania in 1997, cand avea deja o istorie cu autoritate in domeniu la nivel international. Pornind de la motivatia de a usura munca oamenilor "in si cu natura", produsele companiei Stihl au un design util si rezistent, astfel incat sa faca fata cu succes provocarilor de pe teren. Vechimea de 90 de ani in aceasta industrie a echipamentelor de productie se constituie printr-un portofoliu amplu de produse. Cu toate acestea, printre cele mai populare instrumente vandute sub denumirea Stihl sunt drujbele, din 1971 devenind principalul producator pe piata mondiala.

Drujbele Stihl se remarca printr-o performanta indelungata si calitativa la un pret accesibil si ofertant pentru cei care lucreaza in aceasta zona. S-au remarcat de la o generatie la alta prin imbunatatiri eficiente. Sunt usor de instalat si de manevrat, toate avantajele implicand un raport calitate pret foarte bun.

Deoarece expertii au inteles importanta pe care o are un astfel de dispozitiv in munca unui profesionist, acestia si-au dezvoltat gama de piese, oferind solutii pentru aproape orice problema. Acestia asigura tuturor clientilor livrare rapida si transport prin curierat sau prin Posta Romana. Doar accesand site-ul, fiecare potential cumparator poate analiza atat oferta de pret cat si toate piesele disponibile. Pentru o eficientizare a informatiei, fiecare produs are o descriere in care sunt specificate tipul de compatibilitate la un anumit model de drujba Stihl.

In concluzie, fiecare profesionist are acces rapid la o varietate de piese pentru inlocuit, ajutand astfel la prelungirea vietii si a calitatii de functionare a echipamentului sau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram