Dotati va cu un UPS de calitate si protejati va aparatura conectata la sursa de energie electrica

10 mai 2017
Autor:
Zoom-Biz

UPS este de fapt o abreviere a notiunii de "Uninterruptible Power Supply" (sursa de energie neintreruptibila). Mai exact, cu ajutorul unui UPS evitati posibila deteriorare ireversibila a aparatelor conectate la reteaua electrica, in cazul in care exista perturbatii in reteaua de alimentare si intreruperea brusca a curentului de alimentare implicit.

De regula consumatorii sunt calculatoarele personale, insa pot fi deopotriva si alte aparate cum ar fi servere sau chiar si echipamente care sunt utilizate in domeniul medical, in domeniul armatei, televizoare si multe altele.

La Tehmag veti regasi diverse tipuri de astfel de UPS , astfel incat sa regasiti unul potrivit si bugetului dar si necesitatilor dvs. : www . tehmag . ro.

Caracteristicile de baza ale unui UPS

Cand vine vorba de un UPS, pentru a intelege mai usor cum functioneaza acesta exact, trebuie sa mentionam faptul ca el este dispus cu un acumulator sau baterii cu acumulatori in interior. Atunci cand in reteaua de alimentare se produce deci orice eveniment, acestia vor furniza energie consumatorilor care sunt conectati, iar astfel se previne descarcarea acestora. Functionarea echipamentului in sine nu va fi deci compromisa.

Desigur, nu trebuie sa va imaginati ca un UPS va contine numai acumulatori. Din contra, acesta va cuprinde un intreg circuit electronic elaborat care va face posibil ca si consumatorii sa continue sa functioneze chiar si in cazul in care exista o pana de curent. Exista deci UPS de mai multe tipuri, fiecare de calitate diferita.

Puteti alege intre varii tipuri de astfel de sisteme la Tehmag, in functie de necesitatile dvs. si desigur si de bugetul disponibil: www.tehmag.ro.

Ce tipuri de UPS exista pe piata?

Dupa cum am mentionat, exista sisteme UPS de calitate variabila si cu varii caracteristici totodata. La Tehmag puteti regasi un UPS perfect pentru centrale de pilda daca doriti sa va asigurati centrala electrica din locuinta si nu numai in cazul intreruperii sursei de energie. Exista totodata si UPS trifazat online, cu dubla conversie, care asigura back-up pe perioade lungi, etc.

Fiindca am mentionat de un UPS online, trebuie sa spunem ca in fapt pe piata sunt cam trei principale tipuri de astfel de sisteme si anume:

- UPS off-line, care sunt dependente de tensiune si frecventa si protectia intervine atunci cand tensiunea de alimentare e intrerupta
- UPS line-interactive care redau tensiunea si frecventa de intrare pe iesire, cu unele modificari si filtrari. Acestea au si circuit AVR si pot fi la randul lor unele cu iesire dreptunghiulara sau cu iesire sinusoidala
- UPS on-line care nu depind de frecventa si de tensiune. Acestea au dubla conversie, timp de autonomie mai mare si ofera grad de protectie ridicat, avand si o durata de viata mare a acumulatorilor.

Protejati-va aparatura din locuinta sau de la locul de munca folosind un UPS

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram