Despre proiectoarele led de pe led concept ro

27 octombrie 2016
Autor:
Suits Advertising

Proiectoarele led reprezinta o sursa de iluminat foarte puternica, care emana o lumina alb, puternica si care pot ilumina fara probleme suprafate mari. Proiectoarele led functioneaza pe baza tehnologiei cu led, tehnologie care a inceput usor, usor sa acapareze piata de iluminat datorita avantajelor pe care le are.
Proiectoarele led se utilizeaza in special in cazul suprafetelor mari, ce au nevoie de vizibilitate ridicata si eficienta. Aceste suprafete pot fi atat in interior, cat si in exterior. Astfel, proiectoarele led sunt folosite in cadrul depozitelor, halelor, suprafetelor particulare (curti), teatrelor si chiar zonelor sportive si de agrement sau spatiilor de joaca pentru copii.
Toate aceste suprafete au nevoie de un sistem puternic si eficient de iluminat. Asa ca utilizare unor proiectoare led de aici este cea mai bune solutie din toate punctele de vedere.
In plus, pretul acestor sisteme de iluminat cu led pe care le gasiti la Led Concept este unul foarte accesibil, ca de altfel al tuturor produselor de iluminat cu led pe care le gasiti pe site. Toate produsele comercializate aici vin insotite de certificate de garantie si de conformitate. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon 0734.635.073.

5 beneficii pe care proiectoarele led le ofera

1. Durata de utilizare mare: proiectoarele led, ca de altfel toate sistemele de iluminat cu led, au o foarte buna rezistenta in timp. Odata achizitionat un proiector led, nevoie inlocuirii acestuia va fi o chestie uitata in timp. Proiectoarele led rezista de pana la 50 de ori mai mult timp decat alte sisteme vechi de iluminat.

2. Consum mic de energie: chiar daca au o putere foarte mare de iluminare, tot datorita tehnologiei cu led proiectoarele led au un consum redus de energie electrica, astfel ca beneficiile utilizarii unui asemenea sistem de iluminat se vor vedea imediat pe factura de curent electric. Aceasta economie va fi una pe termen lung.

3. Putere diferita: proiectoarele led au optiunea de putere in ceea ce priveste lumina emisa. Astfel, se pot folosit proiectoare led cu puterea de la 10W pana la 100W in functie de spatiul unde acestea vor fi utilizate.

4. Siguranta spatiilor iluminate: avand in vedere ca se pot folosi in mediile exterioare, aceste sisteme de iluminat asigura supravegherea continua a unor spatii mari. Astfel, siguranta spatiului respectiv va creste considerabil.

5. Alimentare rapida: tehnologia cu led nu foloseste decat un conductor electric care alimenteaza proiectorul. Astfel proiectoarele led se aprind instant si nu au nevoie de timp de incalzire ca alte sisteme de iluminat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram