Denisipari profesionale alaturi de echipa Foraje LEO

28 februarie 2017
Autor:
WEBDESK

Firmele specializate, care au experienta in domeniul forajelor si denisiparilor vor executa intotdeauna lucrari de exceptie si vor interveni prompt, de fiecare data cand cineva le solicita ajutor.

Pentru realizarea unor forajelor de apa, echipa trebuie sa cerceteze solul pentru a stabili care sunt ustensilele si echipamentele de care are nevoie. Fiecare tip de sol trebuie tratat intr-un anumit mod, astfel incat sa asigure succesul lucrarii de forare sau denisipare puturi. Cantitatea de apa din subteran este, de asemenea, foarte importanta pentru ca ea depaseste resursele de apa supraterana.

O echipa profesionista trebuie sa detina cunostinte specializate de hidrogeologie si inginerie si sa cunoasca foarte bine tipurile de echipamente si care sunt modalitatile in care pot lucra cu acestea.

Ce lucrari executa o echipa specializata?

In primul rand se va ocupa de lucrari de forare puturi de adancime mica, medie sau mare. Lucrarile nu se vor incheia in acel moment, pentru ca ele fac parte dintr-un proces amplu si complex, care cuprinde si lucrari de mentenanta, ce trebuie efectuate de fiecare data cand clientul se confrunta cu o problema sau la o anumita perioada de timp.

De exemplu, pentru puturile de mica adancime, specialistii recomanda intreprinderea unor lucrari de denisipare puturi o data la 2-3 ani, iar pentru cele de adancime medie si mare, o data la 5-10 ani. Acestea au rolul de a indeparta surplusul de nisip, care s-a depus in timp in interiorul sau la baza filtrelor si a incetinit debitul. Aceste lucrari reusesc sa creasca debitul si sa filtreze cat mai bine apa.

Lucrari de denisipare

Denisiparea sau decolmatarea se realizeaza cu ajutorul unor echipamente speciale, care indeparteaza depunerile intr-o maniera precisa. De aceea, profesionistii se folosesc de pompa Mamuth, care are capacitatea de a sustrage particulele de nisip ce s-au depus pe tubulatura. Aceasta foloseste o tehnica speciala sub presiune, care evacueaza orice ramasita de nisip si limpezeste zona.

In felul acesta, permeabilitatea este marita, iar raza forajului este in mod automat marita. Pierderile de sarcina sunt micsorate, mai ales in zona activa a filtrului.

Cei care doresc sa apeleze la servicii de denisipari puturi Bucuresti pot apela la o echipa profesionista, care va stabili adancimea forajului si va hotari prin ce metode trebuie sa intervina.

Puturi de mica adancime – adancimea nu depaseste 30 m. Nisiparea se produce mai ales in momentul in care acesta este exploatat in mod necorespunzator, cand a fost utilizat gresit sau cand pompa este indreptata spre filtre. In general, se intervine cu pompe mecanice, care folosesc fie tehnologia de absorbtie la vid, fie cea cu sistem aer-lift.

Puturi de medie adancime – denisiparea se face cu ajutorul pompei Mamuth, una de mici dimensiuni, care activeaza functionarea forajului.

Puturi de mare adancime – procedeele utilizate sunt diverse; ele pot include pomparea alternativa, cu pompa mamut, cu gura forajului deschisa sau cu teava de aer concentrica.

Foraje Leo

Aceasta este o companie tanara, infiintata in anul 2013, dar care a reusit pana in prezent sa alcatuiasca un portofoliu impresionant de clienti. Principalul obiectiv al acestei companii este acela de a satisface nevoile si dorintele clientilor care apeleaza la serviciile sale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram