De ce sa inlocuim neonele vechi cu un tub led?

11 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Când vă doriți un mijloc de a economisi curent electric și de a înlocui vechile mijloace de iluminat, magazinul online Led-zone vă oferă soluția ideală. Dacă v-ați săturat de neoanele tradiționale, de zgomotul lor și de timpul îndelungat până la luminarea optimă, alegeți un tub cu led și veți beneficia de nenumărate avantaje.

3 motive pentru care să alegi tuburi cu led

Ledul este poate cea mai eficientă și nouă metodă de iluminare, atât a spațiilor interioare, cât și a celor exterioare. Datorită numeroaselor avantaje pe care le prezintă, tubul cu leduri a început să fie din ce în ce mai prezent în casele românilor și pe primul loc la economia la energie electrică. Astfel, odată ce veți înlocui neoanele cu tuburile cu led, veți economisi până la 50% la factura de energie electrică și veți reduce mult cheltuielile alocate sistemelor de iluminat ale spațiilor ambientale.
Un alt motiv pentru care ar trebui să optați pentru tuburile cu led este acela că sunt versatile. Puteți folosi un tub cu led atât pentru căminul dumneavoastră, cât și în spațiile mai mari, precum școli, spitale, săli de curs, bănci, magazine, grădinițe și gare. Nu în ultimul rând, tuburile de leduri au o durată de viață foarte îndelungată, de 10-15 ori mai mare decât a celor tradiționale și a lămpilor luminiscente.

Comandați online tub led și beneficiați de garanția de la Led-zone

Din magazinul online Led-zone puteți oricând comanda tuburi cu led la prețuri avantajoase și să vă bucurați de toate beneficiile pe care acestea vi le pot aduce. Cumpărați un tub led și economisiți 70% la energia electrică și vă bucurați de o garanție de 2 ani.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram