De ce sa apelezi la sablare pentru curatarea suprafetelor mari si greu de curatat?

25 februarie 2017
Autor:
Content SEO

Atunci cand vine vorba depre curatarea suprafetelor din interiorul locuintelor noastre sau din interiorul biroului, lucrurile sunt destul de simple. Cand trebuie sa curatam suprafete exterioare, cum ar fi lemnul care a trecut prin foarte multe solicitari ale naturii, peretii care au trecut prin inspiratia artistica sau mai putin artistica a grafitterilor sau suprafetele metalice din rafinarii si industria navala, lucrurile devin ceva mai dificile.

Evident, exista variante de curatare si pentru toate aceste materiale, insa nu sunt intotdeauna 100% eficiente. Spre exemplu, sablarea uscata, cu nisip, poate sa distruga materialul curatat, lucru pe care cu siguranta nu si-l doreste nimeni.

Din fericire, in ultimii ani s-a dezvoltat si un alt tip de sablare prin suflare material abraziv cu ajutorul aerului sau cu ajutorul apei. Acest tip de sablare se face cu presiune foarte mare si prezinta o serie de avantaje superioare:

  • Este o solutie rapida care nu distruge materialul curatat. Nu ii provoaca zgarieturi, nu ii provoaca gauri si nu indeparteaza mai multe straturi decat cele necesare;
  • Este o solutie sigura. Este sigura atat pentru mediul inconjurator, deoarece nu polueaza si este sigura si pentru oameni, deoarece nu produce scanteie;
  • Dispune de protectie impotriva ruginii. DAca doresti sa cureti suprafete metalice foarte mari, sablarea umeda iti permite sa le revopsesti fara a trece prin riscul de a rugini.

Ce suprafete pot fi curatate prin sablare umeda?

In principiu, poti aborda orice tip de suprafata. Sablarea permite o foarte buna curatare suprafete lemn. curatarea suprafetelor din metal din industria navala si din rafinarii, curatarea partii carosabile de insemnele vechi, in vederea vopirii unor noi insemne si curatarea elementelor de piatra. Este atat o solutie foarte buna pentru uzul casnic si curatarea micilor elemente din gradina, cu ar fi aleile de piatra, cat si pentru usul la scara larga, in zone industriale intinse pe suprafate foarte mari.

Sablarea umeda este o solutie excelenta si pentru ca este mobila si reuseste sa isi faca treaba deosebit de rapid, fara a intrerupe activitatea celor care lucreaza intr-o zona in care se face curatenie. Astfel, pierderile materiale sunt minime, mai ales ca intregul proces nu solicita costuri foarte mari.

In Romania, se poate solicita sablare de acest fel pe sablare-romania.ro

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram