Cum sa alegem un aragaz sfaturi

4 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Din punctul meu de vedere bugetul este criteriul decisiv prin care majoritatea cumparatorilor aleg aragazul dorit. De obicei, cam avem un buget fix pe care suntem dispusi sa-l folosim pentru a achizitiona un electrocasnic, asa ca sper ca va voi putea fi de ajutor prin acest mic ghid sa gasiti un aragaz ieftin care nu numai sa aiba un pret decent ci sa fie si de calitate.

Bucataria este una dintre cele mai folosite incaperi dintr-o casa sau apartament, asa ca este extrem de important ca fiecare electrocasnic si piesa de mobilier din aceasta sa aibe un scop precis. Spatiul de care dispuneti trebuie compartimentat cu mare grija inca de la inceput. Masurati spatiul (latimea, adancimea si inaltimea) pe care vreti sa-l alocati aragazului cu mare atentie, pentru a nu avea probleme dupa ce acesta va va fi livrat. Desi poate nu o sa va vina sa credeti, am auzit destule cazuri in care clientii au returnat produsul tocmai din acest motiv. In mare parte, aragazurile sunt realizate fie pe format mic cu dimensiunile de 50×50, fie pe format mai mare de 60×60

Aragazuri pe gaz sau plita electrica

In general, se spune ca cele pe gaz sunt mai bune decat cele electrice, din punctul meu de vedere, fiecare dintre cele doua are atat avantaje cat si dezavantaje. Aragazurile alimentate pe gaz au fost ridicate in slavi asa de mult din pricina costului mic al utilizarii sale, insa acest aspect nu este neaparat obligatoriu sa se pastreze si in viitor. As vrea sa analizam un pic diferentele dintre cele doua pentru a intelege mai bine si mai usor.

Viteza de raspuns a aragazului

Atunci cand dam mai incet sau mai tare flacara aragazului pe gaz va raspunde instant, pe cand un aragaz electric va avea o viteza de raspuns mai lenta. Uneori, pentru unele preparate avem nevoie de acest raspuns rapid, deci deocamadata scorul este de 1-0 pentru aragazurile cu alimentare pe baza de gaz. Cu certitudine, cele electrice sunt net mai rapide decat cele pe gaz, in principal din cauza faptului ca in cazul aragazurilor pe gaz se va pierde o cantitate mai mare de caldura.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram