Cum ne producem singuri propria electricitate

21 iulie 2017
Autor:
Digital Metrics

Panourile solare
Aflati cat mai multe lucruri despre panourile solare – informatia este putere si sa fiti informati va va ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Panourile solare sunt o solutie comuna si au foarte multe avantaje. Pentru ca panourile solare sunt modulare, acestea pot fi montate pe masura nevoilor si chiar extinse, de aceea au inceput sa fie din de in ce mai folosite de catre multa lume. Pe piata exista multe produse bine testate, disponibile pentru a fi cumparate si montate imediat.
In general, panourile solare ar trebui sa fie indreptate spre sud, ca sa aiba o expunere directa la soare. Suporturile fixe pot fi construite pe structura proprie (care poate gazdui bateriile si controlerul de sarcina dedesubt) sau plasate pe un acoperis existent. Ele sunt usor de montat si de intretinut daca sunt aproape de sol si nu au parti mobile.

Incepeti cu putin. Cumparati unul sau doua panouri solare pentru a incepe. Este posibil sa instalati panourile solare in etape, astfel incat sa nu suportati toate costurile deodata. Multe sisteme solare de acoperis atasate la retea pot fi extinse - este ceva de verificat cand faceti cumparaturi. Cumparati un kit panouri solare fotovoltaice care poate fi dezvoltat pe masura cresterii nevoilor dumneavoastra.

Informati-va asupra a cum sa va intretineti sistemul. Ca orice altceva, daca nu ai grija de el, pot aparea probleme. O presupusa economie a unei sume mici de bani acum va poate costa mult mai tarziu. Investiti in intretinerea sistemului de incalzire solara si pe termen lung veti economisi cu adevarat bani.

Decideti asupra tipului de sistem. Daca aveti posibilitatea de a alege, luati in considerare daca doriti o solutie autonoma de alimentare sau un sistem conectat la retea. Un sistem autonom de energie este cel mai bun in ceea ce priveste sustenabilitatea. Veti cunoaste sursa fiecarui watt pe care il utilizati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram