Cum alegem un storcator de fructe de pe eGood?

24 aprilie 2015
Autor:
AUTHORITY

Pentru anotimpul cald, nimic nu poate fi mai bun decat un fresh de fructe sau un cocktail preparat chiar in bucataria dumneavoastra. Daca vreti sa gasiti un storcator de calitate pentru fructele de sezon, veti gasi numeroase variante pe internet. Iata, insa, un site care va ajuta sa economisiti timp: pe e-Good, cele mai bune branduri de electrocasnice pot fi vazute pe aceeasi pagina!

Sucurile proaspete reprezinta un elixir al sanatatii si al energiei, dar dincolo de regulile de nutritie, retetele ce valorifica aportul nutritiv al fiecarui ingredient si momentul consumului, electrocasnicele mici joaca un rol deosebit de important. Storcatoarele de fructe de la e-Good sunt solutia ideala pentru un stil de viata sanatos. Daca retetele de fresh-uri si momentul prielnic al desfatarii cu aceste infuzii de sanatate le obtineti de la nutritionisti, noi am adunat cateva ponturi pentru alegerea storcatorului ideal:

Storcatorul poate deveni un aliat esential in pastrarea sanatatii, dat fiind faptul ca doar in primele 15 minute de la obtinerea sucului acesta garanteaza un aport nutritiv pentru organism.

Chiar daca multi dintre noi am descoperit beneficiile sucurilor proaspete gratie blenderelor, trebuie mentionat faptul ca acestea se diferentiaza de storcatoare prin faptul ca ele pastreaza pulpa in bautura.

Modelul pe baza de centrifuga asigura obtinerea rapida a sucurilor, insa este dificil de curatat.

Varianta cu ax canelat mesteca si zdrobeste marunt pulpa fructelor, fiind ideala pentru sucurile de zarzavaturi sau ierburi. De asemenea, dincolo de frunze, modelele mai performante pot obtine, prin presare la rece, inclusiv sucurile de nuca de cocos sau oleaginoase.

Cea mai mare parte a substantelor nutritive se pastreaza in sucuri prin prelucrarea la storcatorul prin presare la rece, acesta mentinand vitaminele si enzimele fructelor si legumelor. Mai mult, metoda de obtinere a sucului la storcatorul cu ax canelat face posibila mentierea proprietatilor benefice chiar si pana la 72 de ore.

Cu toate acestea storcatorul centrifugal are o actiune mai eficienta asupra fructelor si legumelor tari, insa viteza acestuia determina un suc mai subtire, compozitia densa fiind obtinuta la procesarea mai lenta. In acelasi timp, temperaturile ridicate si viteza storcatorului centrifugal distrug substante nutritive pretioase din sucurile de legume, dincolo de a provoca oxidarea.

Mecanismul impune storcatorului cu ax canelat taierea marunta a fructelor pentru obtinerea sucurilor.
O varianta cu ax canelat poate fi de asemenea utilizat si ca masina de tocat sau macinat pentru legume sau zarzavaturi. De asemenea, storcatorul poate sa prepare piureuri din fructe sau vegetale pentru copii mici.

Nu in ultimul rand, nu uitati ca diametrul storcatorului va va usura din munca, nefiind necesara taierea in prealabil a fructelor si legumelor. Tineti de asemenea cont de comoditatea in curatare, de capacitate si de nivelul de silentiozitate, alegand un storcator cu sub 80db nivel de zgomot. La e-Good gasiti produse electrocasnice variate si mai bine de 50 de storcatoare de fructe de la cele mai mari brand-uri de electrocasnice. Cu siguranta ati auzit de producatori precum Braun sau Philips, iar firme apreciate cum ar fi Heinner, Russel Hobbs sau Ariete completeaza lista variata a marcilor promovate pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram