Corpuri de iluminat living oferite de magazinul Henderson

3 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Site-ul Henderson aduce in atentia cumparatorilor numeroase sortimente de mobilier, in cadrul ofertei sale bogate de articole pentru living sau dormitor si corpuri de iluminat de calitate. Plafoniere elegante, aplice, candelabre si lampadare cu design deosebit completeaza selectia de articole elegante, in stil vintage sau modern, oferite cumparatorilor pe acest site performant. Lustre cu design deosebit, care includ in componenta lor corpuri sau abajururi de sticla speciala, pot fi admirate in cadrul acestei sectiuni a magazinului online.

Gama de corpuri de iluminat living oferita de Henderson cuprinde articole elegante si deosebit de rafinate, care se incadreaza in stilul minimalist abordat de catre firmele producatoare de mobila si accesorii din nordul Europei. Lampadare care includ corpuri moderne, cu tija din aliaje deosebite si lampi de efect, au fost incluse in randul corpurilor de iluminat moderne pe care le veti putea gasi pe magazinul de mobila si decoratiuni interioare.

Corpuri de iluminat living cu design unic

Pe Henderson va asteapta o mare varietate de corpuri de iluminat living de o calitate deosebita, care imbina eleganta cu practicalitatea, doua directii de baza catre care se indreapta designerii firmelor producatoare. Preturile rezonabile reflecta calitatea iesita din comun a acestor articole de o frumusete unica, pe care le puteti comanda online pe Henderson.

Pretul unei plafoniere de living poate ajunge la suma de 417 Ron, in cazul unui articol de iluminat interior confectionat din metal cromat, care include corpuri luminoase reglabile.

Gama articolelor de iluminat interior cuprinde, de asemenea, modele unice de lampadare, al caror design va vatrimite cu gandul la un decor ultramodern. Pentru suma de 869 lei, veti putea achizitiona un superb lampadar marca Hubsch, disponibil in seturi de cate doua bucati. Rafinamentul corpurilor de iluminat prezentate in cadrul acestei categorii a site-ului de amenajari interioare este imprimat de catre designerii nordici, care imbina stilul minimalist al acestor articole cu accente in stil retro sau vintage.

Numeroase variante de corpuri iluminat living completeaza oferta afisata online, iar din randul acestor articole de exceptie se remarca aplice, candelabre sau lustre produse de firme specializate in domeniu, cum ar fi Dialma Brown sau Eichholtz. La polul opus al preturilor pentru articolele dee iluminat living se afla aplice produse de firma Ideal Lux, care costa 136 Ron pe site.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram