Confectii textile industriale de calitate superioara numai prin intermediul companiei Asined

9 august 2017
Autor:
Fortin

Prin intermediul acestor confectii textile industriale putem beneficia de produse care asigura protectie si infrumuseteaza activitatile obisnuite de zi cu zi.
Asined reprezinta compania care reuseste sa puna in aplicare toate proiectele din domeniul industriei textile. Acestea din urma sunt recunoscute pe piata de profil ca fiind de calitate superioara.
Toate produsele fabricate si comercializate de catre angajatii acestei companii asigura calitate 100% romaneasca si se impune pe piata din Romania, in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale.

Produse si servicii oferite de Asined din domeniul confectiilor textile industriale

Domeniul de confectii textile industriale este unul destul de complex, dar angajatii companiei Asined reusesc sa surprinda esenta acestei afaceri si asigura clientilor sai exact ceea ce trebuie pentru a putea duce afacerea din acest domeniu la cote superioare:
Amenajari textile: perdele, draperii si alte decoratiuni textile;
Rasteluri din material textile pe suport metalic;
Diverse amenajari textile pe schelet metalic;
Proiectarea confectiilor textile utilizate in diferite aplicatii de o echipa de specialisti;
Servicii de consultanta specializata.
Acestea nu sunt singurele produse si servicii oferite de Asined intrucat prin intermediul companiei aveti acces la o gama variata de produse, dar si servicii, precum: coaserea materialelor textile, debitare laser materiale textile, coasere materiale textile cu ultrasunet si injectie mase plastice.
Serviciile de fabricare si proiectare sunt accesate de numerosi beneficiari si colaboratori ai fabricii Asined Automotive pentru productia in masa si sunt considerate a fi deosebit de avantajoase.
Indiferent de complexitatea lor, aceste confectii textile pot sa fie personalizate dupa bunul plac putand imprima pe tesatura orice informatie care sa reprezinte tipul afacerii sau logoul acesteia.

Solicitati chiar azi o oferta personalizata de la specialistii nostri

Fabrica Asined este recunoscuta pentru calitatea deosebita si inconfundabila pe care o asigura prin intermediul produselor si serviciilor sale.
Deveniti si dvs un beneficiar al acestor produse si servicii din domeniul confectiilor textile din domeniul industrial. Astfel veti putea colabora cu profesionisti din acest domeniu care va vor ghida spre alegerea celor mai avantajoase si calitative produse.

Ofertele Asined sunt concepute si personalizate pentru fiecare client in parte astfel ca indiferent de categoria de produse si servicii alese veti putea sa aflati un pret care se potriveste necesitatilor dvs.
Gama de produse si servicii poate sa fie accesata pe website-ul nostru asined.ro unde, totodata veti putea sa gasiti si informatii complete si actualizate despre tipurile de confectii textile industriale pe care le puteti achizitiona, dar si descrierea detaliata a serviciilor.
Date de contact
Colaborand cu profesionisti veti putea sa va bucurati de toate avantajele si sa va vedeti materializate toate dorintele.
Pentru ca sa aflati raspunsuri la intrebarile suplimentare pe care le aveti, puteti sa ne contactati si la numarele de telefon 0722 411 446 / 021 316 27 85
Sau la adresa de e-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram