Ce farduri alegem pentru un machiaj de seara

14 iulie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Daca vrei sa impresionezi cu farmecul tau, un machiaj de seara realizat corect aduce un plus de stralucire look-ului tau!
Spre deosebire de machiajul de zi, machiajul de seara este complex, mai puternic si trebuie sa reziste mai mult. Fie ca este vorba de un smokey eyes, fie ca vorbim de un eyeliner cu aplicare de gene false, negrul este extrem de elegant si versatil pentru un machiaj de seara. Insa, in majoritatea cazurilor, este folosit singur pentru un look chic si asociat cu buze in nuante de roz pal sau nude.

Machiaj de ocazie pentru o seara speciala de la Make Up Artist din Bucuresti Alina Boitor

Daca optezi pentru un look mai putin sofisticat folosete pentru pleoape o combinatie de fard negru si gri, vei avea un smokey eyes in combinatia perfecta a fardurilor.

VViziteaza site-ul oficial al makeup artist Alinei Boitor si vezi sedintele de machiaj de seara realizate la diverse evenimente din Bucuresti dar si alte tutoriale despre fashion si moda.

Pentru machiaj de seara mai poti opta pentru farduri satinate sau metalizate insa ai grija sa le combini cu farduri mate, efectul este mai frumos si vei avea o privire irezistibila.

Daca alegi fardurile colorate ai mare grija la contraste. Pentru un machiaj de seara profesional, realizat corect,i mportante sunt cantitatile si combinatiile pe care le folosesti. Un fard violet, pruna sau albastru metalizat merge foarte bine cu niste buze roze sau nude, si pentu ca vorbim de un machiaj de seara, alege intotdeauna un ruj rezistent la transfer.
Folosete blush in nuante de piersica sau roz pentru a conferi tenului prospetime si vitalitate, tonurile trandafirii prind pe oricine.
Daca iti plac buzele rosii atunci cu siguranta, pentru machiaj de seara, stilul pin-up este cel mai potrivit. Machiajul pin-up este retro, hollywoodian, eyeliner negru si buze rosii.

Machiajul de seara profesional trebuie realizat in functie de fizionomia si trasaturile tale. La alegerea fardurilor tine cont de culoarea ochilor si alege stilul care te avantajeaza indiferent de tendintele din sezonul respectiv. Alege cel putin doua nuante, una deschisa, cu care se lumineaza interiorul ochiului si arcada, sub spranceana, si una inchisa aplicata spre exteriorul pleoapei. Aplica o linie de tus pentru a intensifica privirea si nu uita de mascara, pentru machiaj de seara bineinteles negru.

Tine cont de aceste reguli de machiaj profesional de seara si vei straluci la orice eveniment!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram