Cautati rafturi metalice sau un dulap inox? Cominox va ofera solutia

Bucuresti, 17.02.2017

Atunci cand domeniul de activitate al companiei dumneavoastra implica achizitionarea unor confectii metalice din inox din gama de rafturi si dulapuri profesionale, firma Cominox reprezinta o varianta inspirata. Cei 50 de tehnicieni ai acestei companii competente vor executa acele modele de  mese profesionale, hote, balustrade din inox, tipuri de dulap sau rafturi metalice adecvate cerintelor clientilor, fiind fabricate dupa dimensiunile solicitate de acestia.

Gama de rafturi metalice proiectate de specialistii firmei Cominox se incadreaza in cele mai moderne standarde ale calitatii si referitoare la calitatea produselor, iar normele de securitate si protectie a muncii sunt respectate in cadrul activitatii acestei firme de top. Daca este necesara achizitionarea unui dulap inox pentru depozitarea materiilor prime, puteti alege Cominox pentru a va furniza acest tip de piese de mobilier. De asemenea, confectiile metalice produse de aceasta companie pot fi folosite in unitati din domeniul de catering sau in domeniul sanitar, unde mentinerea curateniei este un aspect foarte important.

Dulapuri din aliaje inoxidabile si rafturi rezistente au fost incluse in oferta ampla a firmei, care ofera clientilor sai diverse variante de mobila pentru unitati de productie din industria alimentara, spitale sau clinici. In functie de cerintele clientilor, specialistii Cominox vor fabrica etajere cu unul sau mai multe rafturi, alaturi de modele de dulap prevazute cu toate accesoriile necesare.

Modele suspendate de dulap inox fabricate de Cominox


Mentinandu-si statutul de producator de top de confectii metalice pentru interior si exterior, Cominox ofera cumparatorilor variante de dulap inox cu sau fara polita intermediara, dintre care anumite modele sunt prevazute cu usi glisante.

Fabricile de paine, produse lactate sau dulciuri vor beneficia de gama de produse inox produse de aceasta companie performanta, alaturi de alte confectii metalice care pot fi utilizate in industria alimentara. Fie ca doriti un dulap rezistent din tabla sau rafturi metalice pentru depozitare, acest producator va ofera articole de o calitate unica.

AUTHORITY

Bucuresti, Str.Sperantei, nr 82-84
0726123022

Companie inscrisa in LIVE PR in 18.03.2015.

Vezi toate comunicatele companiei AUTHORITY