Camera ascunsa in buzunar cel mai bun prieten al tau…

14 ianuarie 2017
Autor:
SEOWEB SECO SRL

Pixul cu camera spion sau brelocul auto cu camera ascunsa se vor dovedi cel putin o data in viata a fi prietenul tau de nadejde. Fie ca ne place sau nu lumea de azi este plina de camere de supraveghere si este bine sa vedem partea plina a paharului ca sa beneficiem de avantajele tehnologiei.
Situatii dificile la locul de munca, in trafic sau pe strada vor fi tot timpul. De multe ori vrei sa indrepti unele lucruri gresite sau sa remediezi probleme. Tot timpul vei avea nevoie de un martor si singurul mod de a avea un martor in permanenta este sa porti cu tine un produs spion.
Poate spion suna prea dur pentru urechile tale, dar crede-ma dispozitivele spion sunt foarte folosite pretutindeni, si dintotdeauna.
Ce faci cu o camera ascunsa? Prinzi momente funny cu prietenii, un moment dificil in trafic sau vezi cum se poarta bona cu copilul tau. In ultimii ani pe piata au aparut diferite si numeroase tipuri de produse de spionaj, fiecare avand functii multiple de inregistrare audio/video.
Insa mini camerele video nu sunt destinate doar activitatii de spionaj, ele pot fi folosite si altfel. Pentru pasionatii de sport extrem dar si pentru aventurierul de week-end dornic sa evadeze din cotidian sunt binevenite camerele minuscule, cu microfon si functie video, pe care la poti atasa la casca de bicicleta, la buzunar sau le atarni de rucsac, ca sa prinzi cele mai tari momente de adrenalina. Ele sunt special concepute pentru astfel de momente, asa ca mai toate sunt waterproof, anti soc, anti praf, reincarcabile prin orice gadget cu USB ai la indemana sau chiar solare. Astfel, cutiuta mica neagra iti ofera cam tot si chiar mai mult decat iti oferea clasica camera de supraveghere, pe care o observi de la distanta.
Mai mult, mergem mai departe si gasim camere spion atasate de garda catelului sau GPS tracker, ca sa fim siguri ca nu il mai cautam cateva ore cand se hotarateste sa plece in plimbari prelungite. Masina ta, la fel va fi usor de urmarit cu un GPS tracker instalat pe ea. Iar cand spun instalat, nu ma refer la cine stie ce tehnologie, ci la un simplu CD drive pe care-l bagi in calculator, uneori nici macar atat, printr-o singura conectare USB, ai si instalare soft si descarcare de date.
Ca sa va uzurez cautarea am facut un top al celor mai cautate si ravnite modele de produse spion:
 Pixul spion - cel mai bine cautati modelul cu memoria incorporata, cam 8GB, sunt suficienti pentru majoritatea spionilor.
  Avantaje :
Il atasezi usor si natural la camasa, geanta, il “uiti” pe birou
Filmarea se declanseaza cu senzor de miscare, deci nu iti consuma aiurea memoria si bateria
Ultimele modele aparute vin dotate cu soft de calitate, asa ca inregistrarea audio si video e de calitate buna
Il poti seta sa inregistreze doar audio, ca un reportofon, si atunci stocheaza mai multe date
Este cel mai fiabil si elegant dintre produsele spion
  Breloc/cheie auto si bricheta spion - acestea ti se potrivesc doar daca esti fumator sau ai exact modelul de masina inscriptionat pe cheia sau brelocul spy. Acesta ar fi singurul impediment, pentru ca in rest, la cat sunt de mici si de utilizate, nimeni nu va banui ca le folosesti pe post de camera ascunsa. Inregistreaza atat audio cat si video, cele mai multe modele neavand memorie interna si in acest caz trebuie sa cumperi suplimentar un card microSD( il gasesti al orice magazin cu accesorii telefoane) ca sa poti stoca datele. In rest filmare de calitate si sunet bun, rezistenta si fiabilitate maxima.
  Ochelarii spion - logic ii poti folosi doar daca deja porti ochelari si poti spune ca ai schimbat modelul. Insa daca apari brusc cu ochelari, cand toata lumea stie ca tu nu ai nevoie de fapt, atunci cam dai de banuit. Insa, ca si performante in activitatea de spionaj, nimic de reprosat: rezolutie buna, memorie mare si imagini foarte clare
  GPS TRACKER - o minune de jucarie spion, foarte utila in anumite cazuri, este un fel de carteluta pe care o pui in cutiuta neagra, apoi suni pe acel numar si incepe inregistrarea audio in spatiul unde este amplasat. Avantajul este ca are o autonomie foarte mare, putand inregistra ore intregi, dezavantajul - stocheaza doar audio. Celalalt model de GPS tracker, se gaseste sub diferite forme, si te ajuta sa pozitionezi pe harta obiectul/persoana caruia i-a fost atasat, putand chiar sa iti instalezi pe telefon un semnal de alarma daca se indeparteaza de anumite zone presetate.
Asa cum am spus, acestea sunt cele mai cautate modele, insa camere spion sunt instalate in tot felul de obiecte: nasture, prelungitor, cravata, cana, ceas, masinuta, ursulet de plus, geanta, senzor de fum, incarcator de telefon, sonerie, scrumiera, portofel si lista continua. Tu trebuie doar sa fii atent la ce anume ai nevoie, ce preferinte uzuale ai, ca sa nu dau de banuit si in rest, toata treaba o face micutul tau prieten spion

In cazul in care te intereseaza reduceri la aceste produse poti accesa si acest site de reduceri reale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram