Aparate de aer conditionat Yamato disponibile in magazinul online Badabum ro

3 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Aparatele de aer conditionat sunt produsele elctrocasnice care sunt foarte utilizate mai ales in perioada de vara, atunci cand nu exista o alta metoda mai eficienta de racire rapida a unei incaperi. In perioada de iarna, acestea prezinta o utilizare mult mai mica, datorita sistemelor de incalzire variate pe care le gasim.

Alegerea apartului de aer conditionat perfect pentru locuinta ta

In ceea ce priveste apartul de aer conditionat, alegerea acestuia poate sa dureze destul de mult, principalale aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand faci o astfel de cumparare sunt legate in primul rand de clasa energetica, datorita consumului pe care il prezinta aceste produse. In acest sens, poti sa alegi o clasa energetica superioara A sau A+, clase care ofera un consum cu mult redus de energie electrica.

Un al doi-lea astept foarte improtant este legat de suprafata pentru care este destinat acest aparat de aer conditionat, in functie de aceasta terbuie sa alegi puterea in BTU/h necesara. Astel pentru o locuinta de 18 - 25 mp puterea necesara este una de 9000 BTU/h, iar pentru o locuinta mai spatioasa de 44 - 65 mp poti opta pentru o putere de 24000 BTU/h.

Nivelul de zgomot reprezinta si el un criteriu de alege, astfel aici trebuie sa tii cont de puterea in decibeli (dB), acesta trebuie sa fie cat mai mica.

De unde pot cumpara aparate de aer conditionat

Cele mai multe oferte pentru aceste produse se gasesc in mediul online, aici ai posibilitati mari de alegere intre brand-uri. Unul din producatorii care ofera clientilor sai aparate de aer conditionat profesionale care intrunesc caracteristicile de mai sus este Yamato un brand nu foarte cunoscut, dar care produce articole foarte calitative.

Aceste produse marca Yamota, pot fi gasite in magazinul online Badabum, un magazin specializat in vanzarea de astfel de produse, de unde iti poti cumpara la un pret bun aparat de aer conditionat Yamato foarte performant. Aici ai posibilitate de ati alege aerul condtionat perfect pentru locuinta ta, gama acestor produse fiind una foarte variata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram