Anticipeaza situatiile de urgenta prin sisteme detectie si semnalizare incendiu

Bucuresti, 11.08.2017

Prin achizitionarea de sisteme detectie si semnalizare incendiu pot fi castigate secunde pretioase pentru salvarea unor vieti in cazul situatiilor de urgenta.

Cum functioneaza un sistem detectie si semnalizare incendiu?

Acest tip de sistem are la baza mai multe panouri conectate intre ele, care formeaza o retea de centrala si faciliteaza monitorizarea unor puncte numeroase.

Eficienta sa este dovedita in special in cazul in care o centrala obisnuita de detectie nu are capacitatea de a monitoriza mai multe cladiri in acelasi timp. De asemenea, se pot conecta la un software grafic de control pentru a face mai facila gestionarea momentelor de criza.

Helinik garanteaza detectarea incendiului in stare incipienta

Compania Helinik pune la dispozitia beneficiarilor cele mai performante tehnologii care impiedica un incediu si declanseaza cu rapiditate alarma, precum:

- Detector de fum – Reprezinta un dispozitiv care are rolul de a identifica fumul, raportandu-se la lumina.

- Functioneaza pe urmatorul principiu: lumina patrunde prin detector in linie dreapta, sugerand faptul ca nu exista fum in incapere. Daca insa raza de lumina este obuturata de fum, senzorul va reactiona si alarma va fi declansata;

- Detector de temperatura – Declanseaza alarma in momentul in care temperatura din incapere creste foarte repede; are la baza un termistor pe baza caruia functioneaza;

- Detector multicriterial – Declanseaza alarma cand mai multe principii de detectie sunt identificate (lumina, temperatura, gaze emanate);

- Detector prin aspiratie – Modalitate deosebit de avansata, ce are la baza o tehnologie de detectie de ultima ora.

Astfel de detectoare sunt cu mult mai sensibile la factori externi spre deosebire de detectoarele obisnuite. Mai mult, stabileste mai multe niveluri de alarma si au capacitatea de a identifica fenomene premergatoare incendiului.

Aceste detectoare ofera timp pretios pentru a evacua persoanele din cladire si de a reduce posibilele pagube.

Detectia prin aspiratie este recomandata in spatiile in care un incendiu este dificil de detectat sau unde conditiile de mediu nu sunt favorabile.

Reducerea daunelor cu sisteme de stingere incendiu avansate

Pe langa sistemele de detectie a incendiilor, echipa de profesionisti Helinick asigura si sisteme de stingere incendiu.

Consitenti de efectele dezastruoase pe care le poate avea declansarea focului si scurgerea apei asupra retelelor sau serverelor, compania pune la dispozitie solutii avansate de stingere a incendiilor, care au scopul de a reduce eventualele daune.

De exemplu, FM200 este un agent de stingere, in stare gazoasa, care are capacitatea de a stinge un incendiu aflat in stare incipienta in 10 secunde. Reprezinta cea mai buna solutie pentru sistemele electrice si IT, nu afecteaza toxic persoanele.

Date de contact

La Helinik veti gasi o echipa potrivita pentru orice tip de proiect, capabila sa va indrume catre cea mai buna alegere, potrivit cerintelor dumneavoastra.

Compania este recunoscuta pentru profesionalism si pentru felul in care a reusit sa inoveze sistemele de securitate electronica.

Pentru a afla mai multe detalii despre realizarea unui sistem detectie si semnalizare incendiu, cat si pentru implementarea si configurarea acestuia, consultati website-ul companiei www.helinik.ro sau telefonati la numarul de telefon:

0745 394 665

Tel. 0745 394 665 Email. office@helinick.ro

Fortin

Bucuresti, Bucuresti
0726538389
fortin.agency

Companie inscrisa in LIVE PR in 11.05.2016.

Vezi toate comunicatele companiei Fortin