Ambalaje plastice – Garantia produselor fabricate prin intermediul tehnologiei de injectie mase plastice de la Asine Automotive

27 martie 2017
Autor:
Fortin

Costurile minime pentru fabricarea de ambalaje plastice reprezinta o resursa substantiala pentru toti comerciantii produselor din aceasta gama.
Ambalajele din plastic sunt necesare pentru a depozita diferite obiecte astfel incat acestea sa fie ferite de actiunea directa a factorilor care le pot distruge.
Asined.ro – Ambalaje de plastic pentru protectie garantata
Pe timpul iernii este necesara realizarea unei protectii eficiente atat a obiectelor si a decoratiunilor de gradina, cat si plantelor sau florilor, pentru ca in caz contrar toate acestea risca sa fie degradate si sa nu mai supravietuiasca sezonului rece.

Obiectele de decor pentru gradina necesita o protectie sporita pentru ca in caz contrar exista riscul coroziunii acestora, degradarii diferitor elemente ale lor, iar acest fapt duce la imposibilitatea utilizarii acestor obiecte ulterior.
Insa si plantele necesita o protectie sporita pe timpul iernii, iar ambalajele plastic realizate din polipropilena – material mult mai rezistent de cat alte tipuri de plastic – ofera toate conditiile necesare pentru ca plantele sa fie protejate de factorii externi.
Acoperirea cu aceasta husa sub forma de ambalaj plastic protejeaza de inghet locul in care se realizeaza altoiul si permite supravietuirea plantelor precum trandafirul sau magnoliile pe toata perioada iernii.
Husa se indeparteaza primavara, cand conditiile din exterior sunt prielnice tipului dvs. de plante si se pot refolosi in sezonul rece urmator.

Ambalaje plastice – Proprietati unice care confera o protectie sporita

Husele de protectie sub forma de ambalaje plastic sunt special concepute pentru a rezista factorilor exteriori agresivi, care se intensifica si mai mult pe timp de iarna.
Aceste ambalaje plastic detin proprietati si caracteristici unice care le recomanda fata de alte huse de protectie :
Ambalajele plastic pot fi confectionate de catre compania Asined in diferite diemnsiuni si diferite modele ;

Husele realizate din polipropilena pot fi combinate cu diferite accesorii precum fermoar, ocheti pentru snur pentru ca protectia plantelor de gradina sa fie una complete si reusita ;
Poliprpilena este un material netesut si extrem de rezistent astfel incat aceste ambalaje plastic pot fi refolosite de mai multe ori, de unde rezulta ca prin achizitionarea ambalajelor plastic se realizeaza o investitie de viitor.
Asined.ro – Calitate la superlativ a ambalajelor plastic care ofera o protectie completa
In obtinerea ambalajelor de plastic cu rol de protectie pentru diferite elemente, compania Asined utilizeaza cele mai calitative materiale prime care respecta in totalitate cerintele din acest doemniu.

Prin urmare, utilizarea acestor ambalaje plastic este sigura, iar rezistenta lor este garantata si atestata de nenumaratii clienti multumiti.
Ambalajele din plastic sunt utilizate precum orice alta husa de protectie, iar acestea confera obiectelor pe care le protejeaza siguranta si un mediu prielnic de pastrare astfel incat reutilizarea lor sa fie posibila in orice moment.

Pentru a consulta gama de produse oferite de compania Asined,precum si pentru a afla mai multe informatii despre aceste ambalaje plastic accesati website-ul www.asined.ro sau apelati la numarul de telefon
0722 411 446

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram