Ai nevoie de montaj de aer condiționat? Apeleaza la expertii de la PasInstal

31 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Firma de instalații din București, PasInstal, este echipa de experți în instalații, mereu la dispoziția clienților care au nevoie de montare aer condiționat.

Sisteme de aer condiționat pentru orice tip de spațiu

Echipa PasInstal pune la dispoziția clienților servicii de montare de aparate de aer condiționat pentru orice tip de spațiu și orice suprafață. Astfel, indiferent că este vorba despre o clădire de birouri, o sală de curs, clădiri rezidențiale, spații comerciale ori clădiri industriale, PasInstal este echipa mereu pregătită să facă față provocărilor din domeniul instalațiilor. PasInstal mai oferă și consultanță și proiectare, astfel ca atunci când are loc un montaj de aer condiționat, aparatul să corespundă exact mărimii spațiului și să răspundă optim nevoilor spațiului respectiv. La orice montaj de aer condiționat, se iau în considerare suprafața încăperii, înălțimea camerei, volumul, precum și numărul de persoane care urmează să locuiască acolo.

PasInstal are experiență de 15 ani în montare de aparate de aer condiționat

Firma de instalații din București are o experiență de 15 ani în servicii de instalare și montare de aparate de răcire și încălzire a temperaturii ambientale, fapt ce îi recomandă ca pe experții la care trebuie să apelați oricând. Astfel, în funcție și de cerințele clienților, PasInstal efectuează o gamă largă de servicii personalizate, precum instalații termice, instalații sanitare, de climatizare sau de protecție împotriva incendiilor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram