Acoperisul Viitorului un nou concept pe piata romaneasca

6 mai 2016
Autor:
Silkweb

Acoperisul Viitorului este o realitate transformata in provocare. Este un concept care isi propune sa schimbe mentalitatea romaneasca cu privire la modul de construire al acopersiurilor. Sloganul, “Un milion de acoperisuri ventilate”, reprezinta tinta celui care a pus bazele acestui sistem performant adus in premiera in Romania.
Firma s-a dezvoltat pe baza unui principiu simplu: mereu s-au cautat sisteme tot mai performante si solutii din ce in ce mai eficiente pentru confortul caminului clientilor. Pasiunea, cunostintele teoretice si cele practice au fost elementele care au facut posibil acest vis.
In secolul vitezei, lucrurile devin din ce in ce mai performante, iar asta se intampla si cu acoperisul de cativa ani buni. Acesta este lucrul care trebuie transmis mai departe si motivul pentru care oamenii ar trebui sa aleaga o abordare performanta in constructia acoperisului.
Acoperisul Viitorului promite un sistem care se bucura de beneficiile tehnologice care exista in timpurile noastre dar pe care multi aleg sa il ignore. Se executa lucrari de calitate cu un sistem de calcul si de productie la zi cu noutatile din domeniu. Lemnul de brad stratificat taiat in control numeric si acoperisul ventilat sunt doua dintre lucrurile importante pe care Acoperisul Viitorului le promoveaza in Romania.
Optiunile sunt generoase iar astfel se poate configura o oferta personalizata pentru acoperisuri din lemn stratificat, fotovoltaice, ventilate, ferestre de mansarda sau chiar jgheaburi si alte accesorii necesare acoperisului.
Acoperisul Viitorului ofera servicii complete - incepand de la consultanta pentru alegerea materialelor si furnizare, pana la executia si montajul complet al acestora. De asemenea, garantiile sunt foarte generoase. Astfel, daca nu se reuseste o constructie perfecta a acoperisului pentru casa si se demonstreaza modalitatea prin care lucrurile se puteau face mai bine, firma va renunta la 30% din suma contractului semnat.
Dezvoltarea tehnologiei aduce numeroase schimbari si imbunatatiri a tuturor lucrurilor de care avem nevoie in viata. Iata ca a venit si randul acestui domeniu sa vina cu schimbari si imbunatatiri. Acoperisul secolului XXI nu este doar un simplu acoperis, o parte din constructia casei care ne protejeaza de ploaie si vant. Acoperisul Viitorului aduce tehnologii de care multi poate nu au auzit: acoperisuri ventilate, acoperisuri din lemn stratificat, fotovoltaice, ferestre de mansarda si jgheaburi si accesorii pentru acoperis realizate utilizand cele mai noi tehnologii.
Lucrand cu Acoperisul Viitorului investiti in viitorul casei si in sanatatea propriei familii. Nu in ultimul rand, participati direct la schimbarea unor mentalitati invechite, faceti parte din revolutia propusa de noi! Contacteaza acum echipa Acoperisul Viitorului si afla ce oferta ti se potriveste.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram