ABOVE AND BEYOND expozitie aeronautica si aerospatiala blockbuster la Sun Plaza

1 august 2017

Sun Plaza doreste sa le ofere clientilor sai experiente captivante, memorabile, fara precedent prin interactiunea cu componentele expozitiei, incurajandu-i sa tinteasca cat mai sus si sa-si indeplineasca visele facand imposibilul, posibil.
Venita pentru prima data in Romania, ABOVE AND BEYOND este o expozitie interactiva si multisenzoriala care celebreaza puterea inovatiei si bucuria zborului. De la masini zburatoare si avioane supersonice pana la lifturi spatiale si mega rachete, ABOVE AND BEYOND va duce vizitatorii mai repede (Faster), mai departe (Further) si mai sus (Higher) intr-o experienta unica.
Expozitia ocupa 578 mp si ofera demonstratii interactive ale inovatiei aviatice fara precedent, de la primele zboruri motorizate pana la cele mai noi inovatii de pe Pamant si din spatiu.
Vizitatorii se pot aventura in cinci galerii care contin zeci de displayuri interactive. Pot urca pana la marginea spatiului cu un lift - simulator sau pot testa designul propriului avion supersonic de vanatoare intr-un concurs de viteza in zbor. De asemenea, familiile sau grupurile de prieteni pot vedea ce simte o pasare intr-un stol, in timp ce participa la o experienta de zbor bazata pe senzori de miscare.
Simularile de zbor, displayurile interactive, realitatea augmentata sunt exemple din ceea ce are expozitia de oferit pentru a intelege mai bine principiile zborului.
Si cum cerul nu a fost niciodata limita, vizitatorii acestei expozitii:
- isi pot proiecta – si testa, de altfel – propriul avion supersonic;
- pot pilota drona chiar in centrul uraganului pentru a colecta informatii despre furtuna;
- isi pot intinde aripile pentru a experimenta zborul ca o pasare sau ca un avion futuristic cu aripile mobile;
- pot lua liftul catre marginea spatiului.
Iata cateva lucruri importante ce trebuie stiute despre expozitia ABOVE AND BEYOND:
• 3.5 milioane de oameni din intreaga lume s-au bucurat deja de aceasta experienta;
• La crearea acestei expozitii interactive au lucrat o multime de specialisti din domenii diferite, inclusiv experti in aviatie si in domeniul aerospatial, specialisti in istorie sau arhive, precum si ingineri si designeri.
• NASA este un partener cooperant al acestui proiect.
• Este prezentata in centre stiintifice importante si in muzee de zbor;
• A mai fost prezentata in Muzeul National de Aer si Spatiu „Smithsonian” (Washington DC), in Centrul Stiintific „Saint Louis” (Missouri), precum si in Muzeul Maritim National (Londra) sau in Centrul Scitech (Arabia Saudita).
Expozitia este gratuita si poate fi vizitata la parter si la etajul 1 in Sun Plaza.
Pentru mai multe informatii intrati pe Facebook sau pe website.
Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata. Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 m² si peste 210.000 de m² suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.
Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta.
Despre Boeing
Boeing este cea mai mare companie aerospatiala din lume si producatoare de frunte de avioane comerciale, sisteme de aparare, spatiale si de securitate, precum si furnizor de servicii de asistenta pentru piata pieselor de schimb. Fiind cel mai mare exportator american de productie, compania sprijina companiile aeriene si clientii guvernamentali americani si aliati din peste 150 de tari. Produsele si serviciile personalizate Boeing includ aeronave comerciale si militare, sateliti, arme, sisteme electronice si de aparare, sisteme de lansare, sisteme avansate de informare si comunicare si logistica si instruire bazata pe performanta. Cu sediul central in Chicago, Boeing are aproximativ 145.000 de angajati in Statele Unite si peste 65 de tari. Aceasta reprezinta una dintre cele mai eterogene, talentate si inovatoare echipe de munca din intreaga lume. Intreprinderea noastra utilizeaza, de asemenea, talentele a sute de mii de oameni calificati care lucreaza pentru furnizorii Boeing din intreaga lume.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram