Ambalaje plastice – Garantia produselor fabricate prin intermediul tehnologiei de injectie mase plastice de la Asine Automotive

27.03.2017 / Industrie / Tehnologie / Bucuresti

Fabricarea produselor realizate din mase plastice implica costuri minime, iar rezultatele sunt calitative, in conformitate cu ultimele tehnologii din domeniu. ...

SISTEME DE POMPARE INDUSTRIALE ȘI PENTRU IRIGAȚII

Dacă ai un teren agricol sau o grădină de care vrei să ai cea mai bună grijă la Soluții Pompare Fluide veți găsi soluțiile pentru irigații și echipamentele de pompare specifice vehiculării fluidelor conform celor mai flexibile și calitative standarde.

Periuta de dinti electrica - buna pentru orice ...

Periuta de dinti electrica este un dispozitiv indispensabil in timpul unei calatorii de afaceri sau destinata relaxarii. Cei care calatoresc des stiu cat de important este sa poarte cu ei dispozitivul care ii ajuta sa isi pastreze dintii curati. Producatorii au remarcat aceasta nevoie astfel ca au creat pentru utilizatori,

Iluminatul necorespunzator afecteaza productivitatea la locul de munca

Diversele metode de iluminat si-au dovedit utilitatea de-a lungul timpului, fiind prezente in orice tip de spatii. Fiind supranumita si “a patra dimensiune a arhitecturii”, lumina este privita de catre designeri ca un mod de a crea anumite efecte de amenajare.

Becuri vintage pentru solutii moderne in designul interior

In ciuda optiunilor tot mai variate de surse de iluminat cu LED pentru ambientarea interioara, utilizarea de becuri vintage este tot mai des adoptata in proiectele designerilor care isi adapteaza munca la randul lor spre solicitarile clientilor ce-si doresc autenticitate si apropierea de stilul retro ce prinde tot mai des

Uniunea Română a Producătorilor de Cosmetice şi Detergenţi ...

Uniunea Română a Producătorilor de Cosmetice şi Detergenţi (RUCODEM), organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit, aniversează 20 de ani de activitate. Formată, în prezent, din 22 de membri, care totalizează peste 4.200 de angajaţi, asociaţia reprezintă, în România, companiile active în domeniul produselor cosmetice, detergenţilor şi produselor de curăţare şi întreţinere. Aniversarea

SOLIDWORKS ELITE Application Engineer!

Profită de un suport tehnic ELITE asigurat de Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMworks! Ne remarcăm printr-o echipă tehnică ELITE, având primul și singurul SOLIDWORKS ELITE Application Engineer din România!

Profesionisti in grupuri de pompare si pompe de ...

Compania Soluții Pompare Fluide este specializată în furnizarea echipamentelor de pompare și soluționarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrial, rezidențial, al stingerii incendiilor, al repompării apei uzate și nu în ultimul rând, al irigațiilor. Cu peste 7 ani de experiență, angajații noștri sunt mereu gata să ofere

Trei ani garanție extinsă la aspiratoarele ultraperformante de ...

Primăvara este aici. Poveștile se transformă şi încep să prindă viață. Totul se schimbă, iar covorul ei colorat ne ademenește la plimbări desculți prin firele ierbii. Dar ce facem cu covorul din casă? Rowenta îi redă strălucirea şi prospeţimea cu cele mai performante aspiratoare, ce dau startul curățeniei de primăvară.

Plitaincorporabila.ro – sfaturi si recomandari de achizitie

Plita incorporabila este cea mai buna varianta de a utila bucataria intr-un mod simplu, rapid si elegant. Acest produs nu ocupa foarte mult spatiu, astfel ca este foarte practic si foarte usor de folosit.

Becuri vintage pentru modelarea ambientala a spatiilor de ...

Exista momente in care cu totii ne dorim un loc al nostru, un spatiu simplu si totodata impregnat cu un anumit tip de conceptie ambientala care sa ne reduca stresul acumulat. Acest tip de spatiu se poate crea cu usurinta acasa, dar poate fi foarte usor de realizat de antreprenorii care

Motocultorbun.ro - criterii de achizitie a unui motocultor ...

Motocultorul este un produs destinat atat celor care au o gradina de mici dimensiuni, cat si celor care au nevoie de utilaje agricole profesionale, care sa pregateasca o suprafata mai mare de pamant.

Topespressoare.ro – catalogul online cu cele mai bune ...

Cafeaua a devenit obiceiul preferat al romanilor, care isi rezerva cateva minute in fiecare dimineata, pentru a-si savura cafeaua. De aceea, consumatorii sunt din ce in ce mai preocupati de felul in care aceasta este preparata. Daca unii opteaza inca pentru traditionalul ibric, cei mai mult se orienteaza catre espressoare bune,

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS MBD!

WEBINAR GRATUIT. SOLIDWORKS MBD. 02 MARTIE 2017. ORELE 14:30 – 15:00 SOLIDWORKS MBD introduce 3D-ul în producție. Cu SOLIDWORKS MBD poți să definești în 3D informațiile pentru fabricație a produselor, cum ar fi: dimensiuni, toleranțe, rugozități, simboluri de sudură, tabele de componență (BOM), tabele generale, note și alte adnotații și să transformi în

Denisipari profesionale alaturi de echipa Foraje LEO

Firmele specializate, care au experienta in domeniul forajelor si denisiparilor vor executa intotdeauna lucrari de exceptie si vor interveni prompt, de fiecare data cand cineva le solicita ajutor.

Fierdecalcat.ro - partenerul ideal in procesul de achizitie

Fierul de calcat este un element indispensabil in casa unei gospodine, astfel ca investitia intr-un astfel de produs este foarte importanta.

Branduri, preturi si detalii despre cea mai buna ...

O tunsoare care sa avantajeze fizionomia unei persoane nu se poate obtine doar in saloanele de frizerie cunoscute. Domnilor cu putina indemanara le sunt puse la dispozitie o multime de optiuni cu ajutorul tehnologiei de ultima ora. Masinile de tuns sunt construite in baza unor functii inovatoare, care sa permita oricui

De ce sa apelezi la sablare pentru curatarea ...

Atunci cand vine vorba depre curatarea suprafetelor din interiorul locuintelor noastre sau din interiorul biroului, lucrurile sunt destul de simple. Cand trebuie sa curatam suprafete exterioare, cum ar fi lemnul care a trecut prin foarte multe solicitari ale naturii, peretii care au trecut prin inspiratia artistica sau mai putin artistica a

Masina de taiat cu jet de apa.

LegasProd produce o gama larga de masini cnc oxigaz, plasma, jet de apa/

Feon.ro – catalog online cu sfaturi si recomandari ...

Feonul este un instrument indispensabil pentru femeia moderna. Prezinta aceasta caracteristica datorita faptului ca femeile care au parul lung isi doresc sa grabeasca procesul de uscare a podoabei capilare.

Serviciul de montaj aer conditionat

Serviciul de montaj aer conditionat este la mare cautare in timpul verii, mai ales in Bucuresti, locul in care canicula par sa nu fie deloc ingaduitoare.