Eco-Aqua.ro - Statii clorinare - Echipamente performante pentru dezinfectarea apei

22.05.2017 / Industrie / Tehnologie / Cluj-Napoca

Apa din izvoare, fantani sau alte surse de alimentare contine, de cele mai multe ori, o multime de microorganisme, bacterii sau chiar virusi, iar unii dintre acestia sunt foarte periculosi pentru sanatate. ...

Sterilizatoare UV de la Eco Aqua – Elimina ...

Indiferent ca este vorba despre apa potabila sau apa intrebuintata in piscine, bazine de inot si alte acumulari de apa, dezinfectia acesteia este esentiala.

Webinar: Cele mai bune produse noi încep cu ...

Ai posibilitatea să înlocuiești instrumentele 3D actuale? Nimic mai simplu! Cele mai bune produse noi încep cu SOLIDWORKS. Află mai multe informații înregistrându-te la WEBINARUL GRATUIT SOLIDWORKS din 25 mai 2017!

Boxa portabila - avantajele unui dispozitiv modern

Boxele portabile au rolul de a reda muzica indiferent de locul in care se afla utilizatorul, fara a avea nevoie de sursa de curent sau conexiune la internet. Functioneaza pe baza mai multor tipuri de tehnologii, dintre care, cea mai cunoscuta este tehnologia bluetooth; ele sunt compatibile cu multe dintre sistemele

Filtru nisip Eco Aqua – Ideal pentru purificarea ...

Apa poate fi tratata si purificata cu mai multe tipuri de filtre si echipamente, in functie de calitatea acesteia. In general, procesul de filtrare este posibil cu ajutorul mai multor tipuri de filtre, asa cum ar fi cele deferizatoare, filtrele de apa cu carbune activ, printre care si cele cu

Hotaincorporabila.ro � alegerea celui mai bun produs de ...

Hota de bucatarie este un element destul de important, care nu trebuie sa lipseasca din locuintele romanilor. Ea are rolul de a mentine aerul proaspat si de a pastra un echilibru perfect in bucataria fiecaruia dintre noi. Alegerea ei este influentata de o serie de aspecte esentiale, care dicteaza felul in

Sistemele de osomoza inversa asigura purificarea apei de ...

Folosind un sistem de osmoza inversa pentru curatarea apei, asiguram obtinerea apei ultrapure, reducand in proportie de 99% din impuritatile acesteia.

Etuvele – importanta echipamentelor de laborator pentru uscare ...

Specialistii laboranti, care efectueaza zilnic tot felul de probe, stiu ce este o etuva si la ce foloseste aceasta. Cei care sunt noi in domeniu insa, sau care nu au avut nimic de-a face cu un astfel de  echipament pana in prezent, au nevoie de un ghid care sa ii introduca

Reduceri substantiale SOLIDWORKS Simulation!

Acum e momentul ideal pentru achiziția produselor SOLIDWORKS Simulation! Până la 30 iunie 2017 poți beneficia de reduceri substanțiale!

Alegerea unui apometru potrivit de pe shop-einstal.ro

Înainte de toate, trebuie pusă pe primul loc calitatea. Atunci când un produs este calitativ, acesta va oferi şi rezistenţă. Alegerea unui apometru potrivit reprezintă o sarcină dificilă pentru că de acesta depinde gradul de control asupra apei şi fluxului său. Dacă înainte, produsele menționate necesitau închiderea sistemelor de apă

CLIENTII SMARTID FOLOSESC IMPRIMANTELE PRINTRONIX

Smart ID Dynamics SA are ca direcție principala zonă de automatizare și dezvoltarea soluțiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adăugată.

Smartphone sau GPS dedicat

Nu stiu cum va descurcați voi în trafic insa eu unul mereu ma ratacesc pe strazile din Bucuresti sau în orase care nu îmi sunt familiare. Si ce faci în cazul în care te ratacesti, suni un prieten ..sau te bazezi pe un GPS BUN?

Smartree participa la Bucharest Technology Week 2017

Smartree unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR participa cu stand de prezentare si workshop la Bucharest Technology Week, cel mai mare eveniment de profil, in perioada 23-24 mai.

Camere supraveghere ascunse – cum facem alegerea corecta?

Alegerea unei camere care sa realizeze supravegherea casei sau a birourilor sau a altor spatii trebuie facuta in dependenta de anumie criterii care se concretizeaza in necesitatile pe care le aveti de la o camera.

Alegeri usoare cu Rowenta X-Trem Power aspiratoarele cu ...

Îți iubești animalul de companie, dar de fiecare dată părul pe care acesta îl lasă în urmă este o mare problemă? Rowenta te ajută să o rezolvi mult mai simplu decât ți-ai imagina - cu aspiratoarele X-Trem Power Animal Care.

E-Camere.ro - Camere supraveghere exterior – Eficienta si ...

Monitorizarea caselor, cladirilor si santierelor de constructii reprezinta o activitate imperioasa pentru sporirea gradului de siguranta si la fel de eficienta precum angajarea paznicilor.

Dotati-va cu un UPS de calitate si protejati-va ...

Poate ati mai auzit de notiunea de UPS, insa poate nu stiti exact la ce anume sa va asteptati cand vine vorba de ea. Ei bine, haideti sa lamurim atunci acest aspect in primul rand.

O metoda prin care poti afla dacă ești ...

Noile metode de supraveghere si ascultare au devenit foarte raspandite cu ajutorul tehnologiei moderne. Iar lumea din ce în ce mai interesata de aspectele legate de securitate si metode prin care pot afla dacă au de-a face cu un telefon ascultat.

Top 5 instrumente moderne necesare in cadrul scolilor

Invatamantul romanesc se afla intr-o lupta continua cu schimbarile din societate, cu nevoile pe care aceasta le are in a pregati tineri tot mai dinamici pe piata muncii, mai responsabili in ce priveste viata de familie, mai dornici de a gasi succesul profesional. Daca pana acum dascalii reuseau sa satisfaca apetitul

SOLIDWORKS prin VEGRA INFO!

Cu o calificare în domeniu de peste 20 de ani și cunoștințe vaste acumulate, VEGRA INFO îți ajută echipa să rămână productivă chiar și în cele mai solicitante situații!

Televizor LED Samsung 32J4000: placerea relaxarii

Daca vrei sa iti cumperi un televizor de calitate, trebuie sa te orientezi dupa o serie de aspecte foarte importante, pe care nu trebuie sa le ignori, incepand cu pretul si brandul de care apartine aparatul si continuand cu numarul de functii de care dispune televizorul respectiv, calitatea panoului si a